Moja pecica ga odlicno spece na 180-200 brez, da bi bil suh.180 stopinj za kruh je premalo. Tako ga boš sušil.
Jaz ga pečem na začetku na 250, potem pa spustim na 200, nikoli manj.
Moja pecica ga odlicno spece na 180-200 brez, da bi bil suh.180 stopinj za kruh je premalo. Tako ga boš sušil.
Jaz ga pečem na začetku na 250, potem pa spustim na 200, nikoli manj.
Odlično je relativna stvar, sej veš to?Moja pecica ga odlicno spece na 180-200 brez, da bi bil suh.
Jasno, to ves tudi ti, drzi?Odlično je relativna stvar, sej veš to?
O ceni se ne mislim pregovarjat, enim je še 20 EUR za chimney preveč. Stvar je vredna svojega denarja in ta, ki si jo bo kupil že ve, zakaj. Če je Baubau vložek vreden 300 EUR, je tole definitivno vredno jurja.
no preden obsojas in govoris kaj je absurdna cena za kvalitetno pec, ki zmore se marsikaj drugega kot spect pico, bi blo fajn da malo preberes prejsne poste in poguglas. Zadeva je top, segreje se v 15 min na navadna drva, kvalitetno narejena in vredna tistga jurja. Pri men je v pogonu za vse, od pic, do gratiniranja, pecenja razlicnih pecenk in ostalga. Pac predstavli si kot kvalitetno elektricno pec, ki zravn doda hrani tisto nekaj kar da kuhanje ob ognju, drzi temperaturo in tako naprej. Ce je zate pac jurja za to prevec, je ne nabavi, jst vem za kaj jo imam. Sicer pa preveri cene podobnih peci, pa ti marsikej jasno.Ja? Je res? Da si morda samo ne iščeš izgovorov in sam sebi opravičuješ tako drag nakup. Jurja je absurdno. Pa četudi se v Kodi nekaj slabše speče pica, je to še vedno absurdna razlika v ceni, verjetno je Koda tudi hitro pripravljena za uporabo, ta tvoja peč pa traja preden se zagreje na drva in preden lahko vržeš kaj notri.
v 15 min je na 500 stopinjah celzija. In okus pice pecene v pici na drva je bolsi. sej uni tud zdej dela pec na drva
Prid jo pogledat, pa primerji s Kodo, pa ti bo jasna razlika v ceni. Koda je igrača, tole je prava stvar. Zadeva je pa na 450 stopinjah v 20 minutah.Ja? Je res? Da si morda samo ne iščeš izgovorov in sam sebi opravičuješ tako drag nakup. Jurja je absurdno. Pa četudi se v Kodi nekaj slabše speče pica, je to še vedno absurdna razlika v ceni, verjetno je Koda tudi hitro pripravljena za uporabo, ta tvoja peč pa traja preden se zagreje na drva in preden lahko vržeš kaj notri.
Za jurja prave krušne peči ne boš naredu nikol. In ja, na T je v 20 minutah, gori presenetljivo dobro, pucanja pa ni kej dost, imaš pa hud približek prave krušne peči v prtljažniku. Ima pa Koda, ali kar kol na plin gotove prednosti, si jih že omenil. Mene pač ne zanima. Vredno je pa denarja, definitivno.Saj verjamem, da je kvaliteta. A za jurja raje naredim pravo krusno pec.