Kona je v 15 minutah na delovni (ocenjeni - (še) nimam termometra, da bi lahko 100% potrdil - pa mi vseeno uspe speči kako pico)
Seveda je razlika - a ne zaradi načina "ogrevanja" ampak dosežene temperature. Z Ooni 3 močno dvomim, da boš čutil "žmah pečenja na drvah" - temparatura je tista, ki odloča.
Ni vprašanje "na mesec", ampak "na teden"
- šalo na stran - prvi teden je dvakrat laufala, potem tudi dvakrat, sedaj nekje na 1x na teden - količina od 3 pa tja do 12 pic - odvisno koliko požeruhov zavoha priliko.
Sedaj imam 3 kose že raztegnjenega testa v skrinji - bo verjetno danes zvečer probal not vreč in videti kako bo.
Je pa zadeva tako kot s vso "posebno" kuhinjo - na začetku je fuuuul zanimivo, potem zanimanje zamre - na koncu bo pri meni verjetno delal 2-3 na mesec - in verjetno na kako 2 meseca kaka "pica party". Še bolj verjetno pa bo zadeva hodil z mano na "ranč" in tam sodelovala na kakšnem družinskem srečanju.