Domač multimedijski center

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Da ne smetim nove teme:

Je komu že uspelo usposobit MediaPortal v navezi z analognim tunerjem PVR2000?
Imam kabelsko (UPC), ki nima EPG-ja. Kartico mi konfigurator sicer prepozna, tud skeniranje kanalov deluje in jih najde cel kup. Ko pa želim gledat TV mi napiše "no signal detected".
Kakšna ideja?

Trenutno sicer uporabljam XP MCE 2005 in dela u nulo, samo mi je vseeno MediaPortal bolj všečen in pripraven (razen omenjenga tunerja seveda).

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
včeraj sem inštaliral xbmc, ki mimogrede poseka vse kar sem do zdaj imel gori, pa ni jih bilo malo
smile-1.gif

problem pa je da v nastavitvah omrežja, nimam možnosti vpisovat ip, gateway,..., začne se pri proxy nastavitvah, cel zgornji del pa manjka
confused-1.gif
obrnil vse mogoče strani in faqe, nič. je imel kdo mogoče podoben problem?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Xbmc ne zna uporabljat zunanjih kodekov in ergo ne špila nekaterih formatov. Npr. hd wmv, ki se jih precej valja po netu, ne špilajo zvoka. Poleg tega je podpora za daljince nikakršna. Drugač je pa še kar kul.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
koliko sem bral fakju, na nek način integrira kodeke, oz. jih že ima integrirane, kaj pa vem. obstaja cela lista kodekov ki delajo, ni pa vmes coreavc in ffd
crazy1.gif

je pa na oko lep za popizdit, sploh z aeon skinom
shocked-1.gif
bom dal novo beta verzijo gor, pa da vidimo če bo kaj pomagalo
dinovo mini več ali manj dela vse zadovoljivo
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zakaj bi imel coreAVC in ffd, saj te formate zna sam predvajat ?

Za mrežo pa ne vem, kaj bi rad nastavljal ? Sistemske nastavitve ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, saj te to sprašujem. Kaj bi rad nastavil ? A mreža na tem PC ne deluje ?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
mreža deluje na pcju, samo moraš svoje nastavitve še enkrat prepisat v xbmc, da lahko recimo informacije iz imdb dol potegne. no in jaz jih nimam kam vpisat
confused-1.gif

sem pa poknil gor naslednjo verzijo, sicer beta, nastavitev spet ne vidim, ampak zgleda da ta verzija pobere nastavitve iz pcja (tako bi itak že moralo bit) in vse dela
cheer.gif

ima pa zanimivo možnost da če ne maraš njihovega playerja, v library desni klik na film in "use external player"
smile-1.gif