Citat:
Uporabnik doto pravi:
Aja, jaz rabim DVB-C. Ti so pa vsi preko 100EUR. Nabavil sem enega z ci modulom za 60eur, pol pa še 40 eur za conax modul. Zdaj bi pa rabil še enega.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
katere programa pa vse loviš preko dvb-t?
Hm... mogoče bi pa tudi zame bila to opcija... samo kako naj ugotovim, če že imam na voljo digitalni signal? Na preriferiji je s temi novostmi bolj ali manj kriza...Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pa sprejema analogni signal ?
Ne, zakaj bi to sploh hotel?
Ne vem, tak zvečer včasih pač rad gledam TV.
Call me weird.
A živiš kje v hribih, kjer digitalni signal ne nese, al kako? Ker je slika pri digitalnem mnogo boljša. Zato mi ni čisto jasno, zakaj se obremenjuješItak bo čez eno leto konec analognega veselja.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
A ne bo pri nas dvb-t mpeg4? Podpira ta kartica mpeg4?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Uporabljam media portal. Ko ga enkrat uštimaš je zakon. Rabiš pa res veliko časa, da vse naštimaš in najdeš še kakšne uporabne plugine in prebrskaš forume.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Za začetek lahko pogledaš tukaj . Potem si pa še poglej s katerih oddajnikov oddajajo in če sprejemaš sliko iz katerega izmed njih si zmagal.
Oddajnih na Plešivcu vidim z razdalje par km direkt s kavča, glede na to, da je pobarvano tudi moje območje, računam, da oddaja na vse smeri, zato sem pravkar naročil kartico z zgornjega linka pa da vidimo
Na linku sicer piše "Video Format: MPEG-II Main Profile & Main Level", samo če ti praviš, bo že delovalo.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Vse je stvar softvera in ne hardvera. Sicer pa ja, normalno da podpira mpeg4, drugač pri nas ne bi videl nič.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
vlc
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Na linku sicer piše "Video Format: MPEG-II Main Profile & Main Level", samo če ti praviš, bo že delovalo.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Vse je stvar softvera in ne hardvera. Sicer pa ja, normalno da podpira mpeg4, drugač pri nas ne bi videl nič.Citat:
Uporabnik monaco pravi: