Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pa sprejema analogni signal ?
Ne, zakaj bi to sploh hotel?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem snemal cel film s TV v polni resoluciji na AthlonXP2200+.Citat:
Uporabnik airj pravi:
Je delovalo ja, ampak bolj po kitajsko izpuščeni frejmi, zatikanje, nesinhroniziran zvok s sliko itd.. Vsaj ko se pogovarjamo o polni TV resoluciji. Sm preizkušal doma miljonkrat in šele s HW mpeg enkodiranjem zadeva dela tako, kot mora. Drugo je, ko snemaš v QVGA ali kaj takega. Tudi če snemaš nekomprimirano, ne pomaga dosti..
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne vem, tak zvečer včasih pač rad gledam TV.
Call me weird.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem snemal cel film s TV v polni resoluciji na AthlonXP2200+.Citat:
Uporabnik airj pravi:
Je delovalo ja, ampak bolj po kitajsko izpuščeni frejmi, zatikanje, nesinhroniziran zvok s sliko itd.. Vsaj ko se pogovarjamo o polni TV resoluciji. Sm preizkušal doma miljonkrat in šele s HW mpeg enkodiranjem zadeva dela tako, kot mora. Drugo je, ko snemaš v QVGA ali kaj takega. Tudi če snemaš nekomprimirano, ne pomaga dosti..
Potovanje hitreje od zvoka je možno. Že dolgo. Res. Ne šalim se, no !
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Jaz sem ga dobil iz Hong Konga za 12€ s poštnino in špila tiptop.
Mam kabelsko.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
A živiš kje v hribih, kjer digitalni signal ne nese, al kako? Ker je slika pri digitalnem mnogo boljša. Zato mi ni čisto jasno, zakaj se obremenjuješItak bo čez eno leto konec analognega veselja.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Mam kabelsko.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
borgo, kaj pa ti uporabljaš? Še vedno ne vem kaj pravzaprav uporabit... TVja preko tega ne bom gledal, rabim predvsem za filme, glasbo in slike... In pa seveda youtube.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Divx7 naj bi imel free h.264 dekoder. Sem ravno včeraj videl na mediaportalovi strani, nisem pa še primerjal kako se obnese v primerjavi z coreavc.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Katerega daljinca imaš (znamka, tip)? Ponavadi so te naprave največji problem zaradi združljivosti..