Jaz pa mislim, da tja pride že selekcionirana populacija. Tisti razni negativčki in težaki, ki jim je težko dat tistih par evrov za event - jih ni! Raznim revežem ko bi sam mal porivali zastonj, jih zaradi začetnega vložka tut ni. Dejstvo je a je neki treba zato narest, se prijavit, plačat, pa tja prit. Torej jih ne ostane prav veliko od vse samske družbe. Vprašal sem sestro od punce pa pravi da je bla skor na 5 različnih eventih in je čist navdušena. Pravi, da spoznaš tudi kakšnega kretena ampak ti so bolj redki.
Tudi jaz sem bil mnenja, da so ti zmenki na silo ampak, če sedaj nebi imel punce enostavno ne vem kje bi srečal kakšno sorodno dušo. Takšno, ki bi delila vsaj približno enako filozofijo kot jaz. Nikoli nisem hodil ven - tako mislim v petek in soboto po lokalih. Pa tudi dvomim, da bi tam ob 2 zjutraj ko je vse pijano našel kaj solidnega. Iskanje po interenetu se mi zdi patetično. Sem zaposlen v svoji firmi in sodelavcev nimam. Potem pa še ostane samo, da bi svojo potencialno družico srečal nekje na treningu ko bi pritekla, priplezala, pribordala ali pa prikolesarla mim mene - vidiš to se pa ne dogaja prav pogosto.
Tako bi se verjetno odločil za dogodke za samske...