Dogodki za samske - miza za 6, hitri zmenki,..

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

mislim, če je ženska lepa lahko takoj dobi deda in ne rai na tote kvazi srečanja hojit..

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
ksz..

mislim, če je ženska lepa lahko takoj dobi deda in ne rai na tote kvazi srečanja hojit..

..misliš, da lepe ženske nimajo problemov najti deda ?
smile-1.gif
Taka ponavadi privablja na sebe dosti kretenov, potem pa mora iz te mase izbrat pravega.

Problem teh srečanj je, da vsi potihem nekaj pričakujejo tudi, če si tega ne priznajo. Vsi si nadanejo neke kvazi maske... itd... verjamem pa, da je določen procent ljudi, ki pridejo tja tam tudi zato, da bi se družili.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@hrček Hočem rečt, princip zmenkarij, al si za net zmenkarije al ne.

@DK Sam enga fajn tipa najdt je pri nas reeeeeeees problem.

majč

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
te pa naj zbere tistega keri ma več dnara al kak je to pr ženskah :D
šala mala :p ali pač? :D

majč kje pa jih iščeš da jih je težko najt?

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ne iščeš ker si se sprijaznla da nobenga ne dobiš al lahko dobiš pa upaš da ti bo usoda enega podturila? :D

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tut to je način za kerga dobit, poza je že prava.

Klinc te gleda, če tut na pijačo nočeš, bot pa na njivi naprej nagnjena.
Reci:''Dominus vobiscum!''
dominus ti v ***** skoč',
pa boš imela svoj pritiskum,
k' te bo drajsal celo noč.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Če NE BI iskala, bi že našla...
Ampak ti iščeš bolj kot je včasih Slovenet iskal...pa veš kako je iskal že po forumu....

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Saj še zmer iščem.

Ko smo že pri eventih za samske. enkrat sem probal spoznavni žur v Areni. Nad izbiro sem bil precej razočaran. Bilo je premal bejb. Po mojem bi me Čbela prej kam spravla kot pa katera od tistih bejb tam.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Jaz pa mislim, da tja pride že selekcionirana populacija. Tisti razni negativčki in težaki, ki jim je težko dat tistih par evrov za event - jih ni! Raznim revežem ko bi sam mal porivali zastonj, jih zaradi začetnega vložka tut ni. Dejstvo je a je neki treba zato narest, se prijavit, plačat, pa tja prit. Torej jih ne ostane prav veliko od vse samske družbe. Vprašal sem sestro od punce pa pravi da je bla skor na 5 različnih eventih in je čist navdušena. Pravi, da spoznaš tudi kakšnega kretena ampak ti so bolj redki.
Tudi jaz sem bil mnenja, da so ti zmenki na silo ampak, če sedaj nebi imel punce enostavno ne vem kje bi srečal kakšno sorodno dušo. Takšno, ki bi delila vsaj približno enako filozofijo kot jaz. Nikoli nisem hodil ven - tako mislim v petek in soboto po lokalih. Pa tudi dvomim, da bi tam ob 2 zjutraj ko je vse pijano našel kaj solidnega. Iskanje po interenetu se mi zdi patetično. Sem zaposlen v svoji firmi in sodelavcev nimam. Potem pa še ostane samo, da bi svojo potencialno družico srečal nekje na treningu ko bi pritekla, priplezala, pribordala ali pa prikolesarla mim mene - vidiš to se pa ne dogaja prav pogosto.
Tako bi se verjetno odločil za dogodke za samske...

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
jaka 6 strinjam s tabo. jaz št tehtam
smile-1.gif

veš kaj še me zanima. to ko slikajo na teh dogodkih, te slike nato dejansko dajo v časopis, na nte???? ali so te slike na njihovi strani simbolične?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
na salso pejte tam si vsi najdejo, vsaj po videnju nekaterih znancev.