Dončič - NBA

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.794
1.299
113
Titograd
Prodajalec šuhov samo bluzi. He don't walk the talk.

Sicer je res, čeprav trenutno je v nbaju logika da je napad najboljša obramba. Ampak v playoffu gre itak vse 2 prestavi višje.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.669
4.890
113
Reavsu manjka marsikaj in v playoffu, kjer se obramba igra veliko bolje, je hitro izpostavljen.
Res jim manjka en dominanten center.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.794
1.299
113
Titograd
Saj to je bilo jasno da jim bo manjkal, Minnesota pa je izrazito fizična ekipa, lani je Luka iz serije prišel pošteno pretepen, kljub temu je imel proti njim povprečje preko 32 pik. Tudi danes, čisto na koncu, mu je eden, ki je ležal na tleh, nalašč prijel nogo v klinč, medtem ko je ležal. Sodnik pa nič.

Serija gre za 2 tekmi zdaj v Minnesoto, kjer bo zanimivo, oni so zelo grobi, doma še bolj, če LA eno tekmo tam dobi, ima spet prednost domačega igrišča. S tako obrambo kot danes verjamem v to.

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
486
35
28
44
MB
Giannis Antetokounmpo je moja menjava za Lebrona.. ded mora ven iz Milwaukee Bucks-ov če še hoče kaki naslov prvaka. To upam da bo naslednja poteza LAL.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.794
1.299
113
Titograd
On je v Bucksih osamljen kot oaza v puščavi, moštvo nič od nič. Lillard se je danes šele vrnil in je tudi bil bolj zarjavel, ostali pa so pač limitirani. Je pa ta Indiana močna, hitro igrajo in zelo dober met iz razdalje. Taki Bucksi nimajo šans.

Sem pa gledal tudi Oklahomo, definitivno so napredovali od lani, Memphis sicer ni neka huda ekipa, ampak šolali so jih na veliko. Hitri v napadu, trdi v obrambi, trojk zmečejo nenormalno, cela peterka je zmožna vsak metat 20 pik na tekmo. Dobro da LA na njih ne more vsaj do finala zahoda...