Dobra gostilna okolica Radovljice

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Včasih sem vedel za par njih, zdaj pa že dolgo ne. Če so ostale takšne, kot so bile namreč.
Nič posebnega ne iščem, samo da ni "Šodr". Pozno kosilo po treh tekmah za mulca...
Thnx
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Gostilna pri Slavki v Podbrezjah je super! Še stare šole Gostilna (namenoma z veliko začetnico).
wink-1.gif
Dobra pa je tudi gostilna Center v Lescah.

V obeh so obilne, pa tudi okusne porcije!

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Če želite pizzo in ostali fast food potem Cantina, če so ti pri hrani pomembne še dekoracije in min. izgled potem Grajski dvor, stara klasika Avguštin, na novo prenovljen Center Lesce, kjer dobiš tudi presenetljivo dober hamburger.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
418
24
18
Kavčke
Gostilna & Picerija "Kozuc".
Iz "Radolce" do Tržiča ni prav daleč.V njo hodijo tudi kolegi iz Jesenic ki sem jih "zastrupil" z dobro, poceni in okusno ponudbo.
Lp

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Smo šli v "Center" v Lescah, ker je bila najbližje.
Postrežba na nivoju, hrana pa nekako povprečje gostiln, ki jih obiskujemo.
Porcije niso velike. Meni to sicer ni pomembno, samo za 11 letnika sem moral naročati dodatno prilogo, ker je bila osnovna res majhna.
Pa ni šlo za kosilo, ampak a la carte naročilo vseh jedi.
Žal mi ni, da bi pa tja še hodil, pa tudi ne.
Glavni plus je prijazno osebje.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Gostilnica in pizzerija Leščan, al pa na letaliscu Lesce, Restavracija in slaščičarna Na Kležnk.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Gostilnica in pizzerija Leščan, al pa na letaliscu Lesce, Restavracija in slaščičarna Na Kležnk.

Je totalen poden. V Leščanu pretiravajo s smetano, tako da sem dobil občutek, da jo kupujejo kar v kantah od Jupola.
Na Kležnk pa podobno sranje, saj je isti lastnik. V gobovi juhi kepa smetane.
Skratka, v našem koncu bi težko priporočil dobro gostilno za normalen denar.
Kot je že nekdo napisal, boš za normalno kosilo (pečenka, dunajski itd...) največ dobil v Podbrezjah pri Slavki.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
V Radovljici kot kraju ima Avguština v starem delu mesta; za picerijo pa La Cantina v športnem parku. Matiček je pa postal zelo zanič.
Pr Tavčarju v Begunjah vizavi norišnice je bil kdo? Pravijo, da je pocen pa dobr.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Fadil, kaj pa Lectar? Ko sem se zivel v Radolci in na Bledu, je bila to ena redkih dobrih gostiln, se recimo v Bohinjski beli pa Zirovnici se je kaj naslo (batista,knafelc, potrebusnik)

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Kot je že nekdo napisal, boš za normalno kosilo (pečenka, dunajski itd...) največ dobil v Podbrezjah pri Slavki.

Ja predvsem želodčne bolečine in težave od preveč maščobe pa mogoče že. Meni ni bilo dobro, preveč furmanska hrana za moje pojme. Me je tašča enkrat tja peljala, ta prvič, zadnjič in nikdar več.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Če si zelo lačen in ti je osnovno vodilo, da se močno naješ(po kakšni hribovski turi), je seveda v redu izbira pri Slavki, če pa želiš prefinjene in nevsakdanje okuse pa Vila Podvin.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ne vem kaj misliš kot "dobro", ampak meni je dobra gostilna tam, kjer se naješ, je ok hrana in ni take gužve, da se nimaš kam parkirat. Nisem se sicer že nekaj časa ustavil, ampak za sproti se ustavit smo šli ponavadi kar v Gala-in (saj je še menda?), nikoli razočaran nad pico, fino domače pivo,... ni pa to zdej neka fensi Gostilna, je pa zelo ok s spodobnimi porcijami
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Fadil, kaj pa Lectar? Ko sem se zivel v Radolci in na Bledu, je bila to ena redkih dobrih gostiln, se recimo v Bohinjski beli pa Zirovnici se je kaj naslo (batista,knafelc, potrebusnik)

Lectar že nekaj let ni več to kar je bilo. Enako velja za Batišta, Knafelja in Trebušnika...
Vsekakor gostilna pri Slavki ni nek kulinarični dogodek, ampak kot sem že napisal, je hrana solidna, za denar, ki ga plačaš. Gostilna je vedno polna penzionistov, avstrijcev in ostalih neizbirčnih ljudi.
smile-1.gif

Sicer pa Mont ni vprašal po vrhunski restavraciji, ampak po gostilni, kjer se lahko poje dobro kosilo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Ja predvsem želodčne bolečine in težave od preveč maščobe pa mogoče že. Meni ni bilo dobro, preveč furmanska hrana za moje pojme. Me je tašča enkrat tja peljala, ta prvič, zadnjič in nikdar več.

Farbica, kaj pa ješ pomfri, pa tiramisu tam.
smile-1.gif
Pomfri je bil pred leti, ko sem vsak dan jedel tam, res masten in sem se ga vedno izogibal. Danes ga sploh ne jem več.
Tiramisu kot sladica pri kosilu, pa je kar nekaj. Vsaj bilo je tako.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Že dolgo ne jem ocvrtih jedi. Torej grem v Podvin poizkusit. Sicer si mi pa še kremšnito (ta originalno dolžen Park hotel)...al si kar pozabil?