Dilema...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
uuuu...........sem že mislil, da bom moral odpret novo temo, pa ravno najdem svojo vlogo v tej!

Kje naj začnem! Tak bom rekel! STARI V ISTEM DREKU SMA! Meni se isto dogaja, čeprav je nekaj detajlov drugačnih, ampak so zanemarljivi! Pri meni se to tudi že vleče nekaj časa, pa sem že imel "terapije" z kolegi, se pravi deljenje nasvetov, ki so čist vsi enaki kot jih omenjajo tukaj forumovci! Ampak... seveda nee, jaz sem bil pameten( oz pametno budalo) pa delal po svoje oz ubogal srce! Napakaaa!! Ko sem že bil trdno prepričan, da jo odje_em, dve lepi besedi pa kakšna mamljiva ponudba in že je bilo vse po starem! Res je, da se tisti trenutek, ko si z njo počutiš bolje! Ampak bolečina, ko si brez nje in ko bo prišel čas da te ona odje_e se samo stopnjuje!! Tak, da dragi prijatelj res poslušaj zgoraj omenjene predloge oz nasvete! Res, da je to zelo težko nardit in se je meni tudi zdelo nemogoče, da bom lahko kaj takšnega storil, apak gre nekak no! Skril sem večina predmetov, ki so me najbolj spominjali na njo oz pospravil vso njeno kramo! Nato sem si zapisal datum kdaj sem prekinil z njo vse stike in zdaj se pa borim vsak dan posebej!!! Res je težkoo!!

Ajaa tolažim ap se pač z tem, da itak nebi kao mogel več biti z njo nikoli skupaj, ker me je prevarala oz drug jo je pof__al in to se meni osebno ful zagabi! Da ti en napiči babo! Kljub ljubezni in vsemu je več nebi mogel met ker imam 24 ur na dan pred sabo sliko kako jo drug poriva!! Amak v tem pa je problem, da je zgleda slabo napičo pa še priznala mi je, da jo je slabo! hehe:) V bistvu sem jo dobil an finto drugače sploh taknebi vedel za vse to! Pol na koncu pa je vse priznala in da ji je kao žal in oh in bla bla bla!!! Samo sranje! V resnici pa se vse skupaj spet lepo povezuje z zgornjimi nasveti! Tip jo je slabo piknil(pof...) in je pri njej odpikal! Zato še kao hoče mene za neko garancijo v bližini, dokler je nehče bolje ne pofu__a kot jaz! Evo to je to! Zdaj bom pa raje nehal pisat, ker me že preplavlja bes in jeza pa še kakšno solzo lahko na koncu spustim!

PS: pa oprostite vsej vulgarnosti in napakam, ker je pač...............pa saj vete no

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
sonick verjetno jo je še kdo. Ženske so prefrigane in ko se izve varanje ni isto, kot če to nardi moški. Ble dve kolegici na morju in ena ima resnega fanta oz. že živi pri njemu in se že rihta stanovanje. No v 14 dneh je s parimi in ker bi se verjetno razvedelo je povedala samo za enega, k je z njem samo neki srala. In kako ji je bed in bla, bla, bla. Treba mal pojokcat in tip pozabi in vse je ok. In tip potem nič več ne sprašuje in vse skupi se pozabi.

Sicer pa, pri meni je isto. Če si bla z drugim, tamle so vrata.
smirk-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
sej se mu ni pritozevala... naivno je hotela omilit situacijo, pa z drugimi besedami svojemeu povedat, da je se zmeraj najboljsi.. no, vsaj mislim.

sicer pa mislim, da je tud razlika ali to naredi enkrat (alko, navelicanost) al pa veckrat (nacin zivljenja)... samo je pa v vsakem primeru tezko, pa tudi veza ni nikoli vec enaka. NIKOLI! cetudi opravicis, kao pozabis, te vedno gloda...
je pa tezko naredit konec,sploh ce imas nekoga resnicno rad. ce imas pa vsaj malo sebe rad - potem pa ni debate: konec je.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Seveda pa skoraj ni takšnih, ki imajo jajca priznati, da so varali...razen, če jim pod nos pomoliš dejstva (.jpg, .avi ipd...
grin1.gif
)

Vsaj jaz se ta trenutek čisto nobene ne spomnim za katere vem, da so varale in kasneje končale vezo...pa da bi priznale same od sebe, da so varale.
confused-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
se ti ne zdi utopično pričakovat od nepoštene lažnjive osebe pol kr naenkrat da bo postala iskrena itd .. enkrat k.urba vedno k.urba
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In taka gre navadno potem naslednjemu tipu potem razlagat, kako ji je šlo na živce pri bivšemu, ker ji ni zaupal.

hysterical-1.gif

ironija .. in pol še nezaupanje navede kot razlog za prekinitev
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
@sonick: veš kaj je največja jeba? Da greš prevarat in da je na konc še slabo. Tko zajebeš svojo vezo + še salb sex je bil
hysterical-1.gif
sori, ampak men je to prav smešno.

Sicer si je pa kriva sama. Ti kar lepo psa nabavi, pa boš vidu, da si zagarantirano par mesecev polno zaposlen - pol boš pa itak ugotovil, da se je ne spomniš več.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Seveda pa skoraj ni takšnih, ki imajo jajca priznati, da so varali...razen, če jim pod nos pomoliš dejstva (.jpg, .avi ipd...
grin1.gif
)

Vsaj jaz se ta trenutek čisto nobene ne spomnim za katere vem, da so varale in kasneje končale vezo...pa da bi priznale same od sebe, da so varale.
confused-1.gif

se strinjam... dokler nimas en kup dokazov... prej te pa prepricujejo da je vse v tvoji glavi
bonk.gif

samo malo grdo posplosujemo - niso samo zenske...

v glavnem je kar ok. ce si ti "una zmedena stran"- imas nekoga ontheside,medtem se pa odlocas, pa hodis na prijateljske... kar mas drugo osebo se "kao rad"

ja jeba je, ce si ti tista nedolzno/idealisticna polovica (pa naj bos moski ali zenska), ki dozivis sok, noro trpis, potem pa se cakas, da ti bo oseba ki jo ljubis dokazala resnicno ljubezen
smile-1.gif

Dsqrd2

Zelenc'
12. okt 2007
10
0
1
Jah takole, vikend je mimo, sem upošteval nekaj omenjenih nasvetov
smile-1.gif
, ja tut napil sem se ga :D.
Povedal sem ji par stvari, jo postavil pred dejstvo, spet je bil jok...
Zdaj, ko sem premlel par stvari sam pri sebi, se počutim precej bolje, na en način sem prav pomirjen..., ne sekiram se preveč..., čeprav sva bila to noč spet skupaj...

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
kako lepo lazes samemu sebi!
cheer.gif

logicno, da se bolje pocutis, ko sta pa bila spet skupaj.... pa ti si jo postavljal pred dejstvo..
hysterical-1.gif

pocakaj, da te ona do konca skensla, dobi drugega in pozabi nate... pa ne bo nobenega objemanja frendov...
uf-1.gif

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Stari...ti si pa zelo naivna oseba a?
grims-1.gif

Reši se je po hitrem postopku, ker če ne boš čez nekaj cajta spet tukaj jokal...ampak zato, ker je ona tebe pustila. Se ti zdi, da se splača?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Dsqrd2 pravi:
Jah takole, vikend je mimo, sem upošteval nekaj omenjenih nasvetov
smile-1.gif
, ja tut napil sem se ga :D.
Povedal sem ji par stvari, jo postavil pred dejstvo, spet je bil jok...
Zdaj, ko sem premlel par stvari sam pri sebi, se počutim precej bolje, na en način sem prav pomirjen..., ne sekiram se preveč..., čeprav sva bila to noč spet skupaj...

sorry dokler jo boš nategoval, nateguješ 'v glavo' tudi sam sebe
13.gif
in se prepričuješ da bo enkrat za vselej tvoja

pa jade
bonk.gif

pol pa se zbudiš s prstom v riti

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kot ste že prej eni omejali odzgoraj, ja saj na koncu pa sem res skoraj bil vse jaz kriv! Razlogi so naslednji, premalo sem se ji kao posvečal, pa kr neke...........aja pa rekla mi je še da za seks ne rabiš čustev! Pa daj spelji se pras__a! Prej je en tudi omenil, da so še kao slabše kot k__be, tiste vsaj dnar domu nosijo! No ja pol pa še očitki, da mi je še podkurila in mi je še blo težje, češ itak se neda z tabo bit ker mi ne zaupaš! WTF!!! Bitc_ kako ti naj zaupam če te drugi _ukajo! Jojj spet imam tako "lep" besedni zaklad, ampak vedno znova ko se na to spomnim me začne dajat taka jeza! Eh pustmo to raje saj vsi vemo kako in kak gre to!!!

Zdaj pa še za kak nasvet kako naprej! l naj grem k psihiatru, da me pošlihta, ker sem res raztresen sto na uro oz težko se zberem, naj si najdem eno žrtev za tolažbo in ona potem trpi zarad mene, ali kaj hudiča naj nardim, da bom lažje preboleval! Res vas prosim za nasvete! Btw alko in druge substance odpadejo!!! Kužka pa mam že tudi!

Lp in še vsem enkrat hvala za pametne nasvete

PS:Aja pa še en resen problem mam, saj sploh nevem če je to za tukaj objavit! Res pa da mi je bil sex z to punco ful vredu pa nor ker je bla res sexy bejbika, zaj pa mam problem koliko se poznam, ne bom mogel z nobeno drugo, ki ji vsaj do kolen ne seže! Kr nisem take sorte da bi kr z eno seksal!
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

PS:Aja pa še en resen problem mam, saj sploh nevem če je to za tukaj objavit! Res pa da mi je bil sex z to punco ful vredu pa nor ker je bla res sexy bejbika, zaj pa mam problem koliko se poznam, ne bom mogel z nobeno drugo, ki ji vsaj do kolen ne seže! Kr nisem take sorte da bi kr z eno seksal!
frown-1.gif

Ko boš abstiniral mesec, dva, tri, šest..., se bo že spustil kriterij.
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
predvsem pa si velja zapomnit, da nobena nemore bit tak grda kot sem jaz lahko pijan
roza.gif