Danes Barcelona : Real Madrid

hysterical-1.gif
Dobr je Real.

Že od začetka se jim vidi kako so živčni. 3 podaje ne spravijo skupaj. Malo bodo padli na realna tla.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
aaahahahhahaaa
cheer.gif

Petaaarda petaaardaaa....še bolha za nameček pa bo večer perfekten!
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
eh beli so nehali igrat

samo kako mi gre na [censored] igra barcelone, samo messi mi je všeč ostalo pa to nabijanje podaj brez konca in kraja, [censored] še kota ne znajo normalno izvajat

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Pa glih to je najleps gledat, da se grejo ze 70 minut pepcka... baletniki pa cist zivcni. Ze mal odbojke vmes odigrajo pa jim tut to ne pomaga...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Pa glih to je najleps gledat, da se grejo ze 70 minut pepcka... baletniki pa cist zivcni. Ze mal odbojke vmes odigrajo pa jim tut to ne pomaga...

pa kaj je to lepo gledat? to lahko gledaš na treningu pionirčkov

lepo je videt, ko messi zaslalomira, ne pa ko si inesta, xavi in buškets podajajo na sredini...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
najboljše pri obrezovem komentiranju pa je to, da je apriori prekršek nad barco, takoj ko eden od njih pade po tleh
hysterical-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
"eh beli so nehali igrat"

Če gledaš pol vidiš, da je barca nehala igrati po 4tem golu... real sploh ni nehal igrati, ker da lahko nehaš, moraš najprej začeti :D

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Barca je igrala fuzbal za v učbenik, kdo meni drugače pač naj drka na real. Zanimivo da je s takim bednim načinom premagal največjega tekmeca 5-0
smile-1.gif

Res pravo ponižanje.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lol ja...najprej je treba začet igrat da lohk nehaš.

Huuuuda bruka za real, če bi barca menjala mlad napad prej, bi blo isto kot Almeria.
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:

pa kaj je to lepo gledat? to lahko gledaš na treningu pionirčkov

lepo je videt, ko messi zaslalomira, ne pa ko si inesta, xavi in buškets podajajo na sredini...

Ja nej pa Realovci bolj laufajo. Sej so plačani dovolj. Zagovarjam tako igro saj mogoče se bo pa v nogometu kaj spremenilo pa nebodo vsi samo lenaril na igrišču.

Drugače pa svaka čast Ramosu. Meni je vedno fajn, ko nekdo pokaže čustva.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Hm, 5 sem jih pravilno zacutil na vodi, ampak da bo pa 5 : 0 si pa res nisem mislil
rolleyes-1.gif
Reala v drugem polcasu sploh ni bilo (razen zivcnosti vmes in tistega na koncu, kar res ne sodi na tekmo - ce bi bil kdo od Barcelone dec, bi tisto damo od Ramosa takoj pocil na gobec, ne pa da jim je se Casillas prisel povedat par nevljudnih, potem ko je Sergeja podrla se ene dva ...), vse skupaj je bilo v drugem polcasu bolj kot navelicana Barcelona proti Nafti Lendava. Kje je bil OEzil, kaj je delal Khedira, pa di Maria, pa Benzema, ce je ze Christina bila zasedena z odmahovanjem z rocicama. Vsi so bili odrezani in zmedeni se takrat, ko so prisli do zoge (z izjemo parih akcij v prvem polcasu).

No, vseeno je bilo na tekmi kaj za videti, ceprav zal ne v reziji obeh ekip. Aja pa prezivel sem komentiranje ... "Busquets-eeee, Busquest-eeee ... in izgubil je zogo"
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
tekmo sem posnel in bo priletela na partis, da boste vnukom pokazal čez 30 let :D