Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Sploh nic katastrofalnega, ker placas po uporabniku in ne potrebujes za vse ucence naenkrat. pa se akademske mas
Niso ti jasne finance v solah ne? To je ena taka stvar izven proračuna in če ti na občini ne dajo zelene luci nimaš kaj. Ti pripraviš načrt za naslednje leto in ti na podlagi tega odobrijo. Znajo bit tak trdi, da si pri enem naročilu nekaj prišparal in je ta denar izgubljen. Odv spet od folka na občini.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Niso ti jasne finance v solah ne? To je ena taka stvar izven proračuna in če ti na občini ne dajo zelene luci nimaš kaj. Ti pripraviš načrt za naslednje leto in ti na podlagi tega odobrijo. Znajo bit tak trdi, da si pri enem naročilu nekaj prišparal in je ta denar izgubljen. Odv spet od folka na občini.

Precej so mi jasne. Od tega da sm delu v soli do ostalih zadev. Pa v tem primeru ne govorim o solah, ker to bi moral bit resen cez poletlje na drzavni ravni. Pa na zalost ni blo. Tko kot se marsikej druzga.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Če si res delal v šoli bi vedel, da tak usput težko dobiš keš. Razen če maš na oddelku za družbene djavnosti veze ali pa človeka, ki mu je jasno zakaj je to pomembno.
Nikjer nism omenil da bi to morale nabavt sole. Rekel sem samo, da obstaja tehnolgija, katero bi lahko minstrstvo uredilo na nivoju drzave. Ne vem od kje si zdej na posamezno solo prsel.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Zaprte šole:

Study by the Hamburg school authorities
Four out of five infected students got infected outside of school

School children rarely pass the virus on at school, data from Hamburg suggest. The ministers of education now want to commission an independent investigation. But it will take some time until there is security.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.144
667
113
slisal od ene uciteljice, da mislijo met otroci solanje od doma nekje do marca.

kolk pa to drzi pa nimam pojma.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Ce to drzi, to pomeni, da bomo vsi zaprti vsaj do marca. Kot sem napovedal. Samo se malo potrpimo.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
1. učiteljice nimajo pojma kaj bo
2. še ravnatelji nimajo pojma kaj bo
3. verjetno še na ministrstvu nimajo pojma (se odločajo iz danes na jutri)

tako da je brezpredmetno širiti nepreverjene govorice.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Novice res niso preverjene.
Ve se pa, kaj se lahko pričakuje v zimskem obdobju glede okužb na podlagi obnašanja podobnih viroz. Če odpraviš ukrepe za 3 tedne imaš hitro totalno žurko :evil:
Tako da približno današnje stanje nas čaka do pomladi. No mogoče se zgodi čudež in bodo celo premislili o smiselnosti nekaterih ukrepov, ma zelo dvomim, da jim rata. Raje še kakšnega več za zihr:cheer:

• Všeč mi je
Reactions: bizi in kalbo

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ja vsak lahko nekaj pričakuje in predvideva, ampak bluziti okoli, da je nekdo slišal nekje od ene učiteljice je pa isto, kot da pokličeš na Dannijeve zvezde. Ugibanje. Če pa veliko ugibaš pa tudi enkrat zadaneš :cool:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Učiteljica je to rekla, ker si tak želi. Je stara tik pred penzijo, zraven ima zagnano mlado, ki še za njo pripravi gradivo in ga tastara samo prepošlje naprej :D

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

matej_

Guru
25. okt 2007
2.144
667
113
- uciteljica je mlada oz v rosnih 40ih, in vseskozi zagovarja, da bi morali VSI otroci v osnovi soli hoditi v solo in da bi morale biti sole odprte.
- itaq bo tako kot bo VelikiVodja twitnu
- rekla je pac kaj se govori po zbornici, je pa proti temu, dejansko so pa to govorice
- dejansko v sosednji OŠ je bilo toliko uciteljic bolanih, da ne bi zmogli zagotavljati razrednega pouka, otroc jih mnde niso okuzli, zbornica je bila problem.