Če ti je tolk do otroka si lahko zrihtaš krajši delovni čas. Ne reci da en od vaju nima te možnosti
Ne? Pa kaj ti misliš, da so ljudje zaposleni tako malo na pol in so delodajalci lahko brez njih po par mesecev na leto ali pa pol dneva vsak dan oz. karkoli si delavec zamisli? Pa nimam jaz problema, kot vi s kratko pametjo takoj pomislite. Ampak razmišljam malo širše za vse tiste, ki nimajo opcij pa se noben ne zamisli.Če ti je tolk do otroka si lahko zrihtaš krajši delovni čas. Ne reci da en od vaju nima te možnosti
Pri tistih kateri že sedaj pomagajo in tulijo na učitelje. Se pravi pri južnih in sončkih
Mogoče, sam zato rabiš svojo glavo je glavo od staršev
Pri nas imajo tako. Kontrolke preko teams, vklopljen morajo imeti mikrofon in kamero. Na gsm, tablici in čem drugem morajo pa biti istočasno prijavljeni v zoom, ter postavljeno napravo kontra, da snema zaslon in tipkovnico. Posledično plonkanje izven vidnih polj kamer z tablico ali dodatnim laptopom. Kolker mi je tamali razlagal imajo eni bolj napredni učitelji v teams vklopljen funkcijo, ki pokaže katera, katera aplikacija je v ospredju, takoj ko recimo klikneš na že prej odprt browser ali word ali kej takega učitelja opozori, da teams ni več primarna aplikacija na zaslonu. Eni so celo šli tako daleč, da v primeru tega avtomatsko zaključi test in ga vrže ven iz reševanja testa. Ampak otroci se znajdejo, se da plonkat, sam princip moraš spremeniti. V končni fazi se z tem tudi učijo.
Pa še eno napravo morjo met.... Svašta. Sam čakam, da se na naši OŠ kak podoben umotvor spomnijo. Glej, lohk zakomplicirajo v višave, pa se bo plonk ceglc dal skrit, če si pa mucl ceglce napiše, se pa tud neki nauči.Pri nas imajo tako. Kontrolke preko teams, vklopljen morajo imeti mikrofon in kamero. Na gsm, tablici in čem drugem morajo pa biti istočasno prijavljeni v zoom, ter postavljeno napravo kontra, da snema zaslon in tipkovnico. Posledično plonkanje izven vidnih polj kamer z tablico ali dodatnim laptopom. Kolker mi je tamali razlagal imajo eni bolj napredni učitelji v teams vklopljen funkcijo, ki pokaže katera, katera aplikacija je v ospredju, takoj ko recimo klikneš na že prej odprt browser ali word ali kej takega učitelja opozori, da teams ni več primarna aplikacija na zaslonu. Eni so celo šli tako daleč, da v primeru tega avtomatsko zaključi test in ga vrže ven iz reševanja testa. Ampak otroci se znajdejo, se da plonkat, sam princip moraš spremeniti. V končni fazi se z tem tudi učijo.
Pa še eno napravo morjo met.... Svašta. Sam čakam, da se na naši OŠ kak podoben umotvor spomnijo. Glej, lohk zakomplicirajo v višave, pa se bo plonk ceglc dal skrit, če si pa mucl ceglce napiše, se pa tud neki nauči.
Točno to, kapo dol gospe, ki se je izpostavila.Težko se spomnijo, ker sploh še ni navodil z ministrstva. Oz. so navodila, da se učitelji pri teh stvareh odločajo avtonomno. Se pravi, ni navodil.
Priporočam ogled zadnje Tarče, ena učiteljica se je konkretno izpostavila, zasluži si medaljo.
To je zdravo plonkanje. Moja smrkla je mela tud celo steno ceglcov na roko napisanih, pa je ugotovila, da kr neki zna....Naš si telefon da v avto stojalo za na šajbo (vakum, pa si ob strani na mizo pritrdi). Moj laptop pa izven vidnega polja. Plonki napisani v Word, pa odprti, da tudi skrolat ne rabi. Si vzame cajt in si vse uredi, verjetno tudi kaj nauči. 5x so sedaj na tak način kontrolko pisali, pa pravi da plonkov še ni rabil. Clo všeč mu je ker na komp napiše več v istem cajtu, kot na roko na list. zadnjič pri psihologiji je pri vsakem odgovoru imel več kot 700 besed. Je reku da na roko ni šans da bi tolk naložu.
To je zdravo plonkanje. Moja smrkla je mela tud celo steno ceglcov na roko napisanih, pa je ugotovila, da kr neki zna....