Fantastičen odgovor v stilu butaste vlade. Znajdite se kakor veste in znate, mi vas bomo itak je**** na vsakem koraku.Tako, da se dani situaciji prilagodita tako ali drugače in za nasvet ne sprašujeta enega Romzija.
Fantastičen odgovor v stilu butaste vlade. Znajdite se kakor veste in znate, mi vas bomo itak je**** na vsakem koraku.Tako, da se dani situaciji prilagodita tako ali drugače in za nasvet ne sprašujeta enega Romzija.
iz prve roke ti povem za šolo 20km iz Lj:Kako naj se prilagodita starša s 6 in 8 letnima otrokoma, ki bosta imela šolanje na daljavo preko x sistemov in bosta seveda doma, ju pa delodajalec sili delat v službi? Hvala.
No, naša šola na vasi (daleč od tega, da bi bila majhna) ni imela praktično nič okuženih. Zato se mi ne zdi prav, da je zaprta.iz prve roke ti povem za šolo 20km iz Lj:
wc-ji za tamale, 1-4 razred, brez brisačk za roke brisat na wc, brez tople vode, vse mokro po tleh. tamali prileti not brez copat, bos. razkužuje se na šoli nič,
kakšne ograje, kljuke, nič, razkužil po šoli NI. Pred počitnicami so imeli v karanteni 2 razreda, 6 posameznikov in 2 učitelja. pa gre za majhen kraj. Nekaj 10 učiteljic pa okrog 55-60 leta.
in zato se mi zdi prav, da je še nekaj časa zaprto.
No, naša šola na vasi (daleč od tega, da bi bila majhna) ni imela praktično nič okuženih. Zato se mi ne zdi prav, da je zaprta.
Pa se je kdo mogoče že vprašal, če smo mogoče pa res v pandemski krizi?
Ali gre mogoče samo za nabijanje o pravicah:
- predšolskih otrok
- šoloobveznih otrok
- srednješolcev
- študentov
- samohranilk
- fitneserjev
....
Mimogrede, rad hodim v hribe, trenutno stanje je grobo poseganje v mojo pravico biti srečen in zadovoljen in zdrav in na svežem zraku in z naravnim vitaminom D.
Lahko je vam, ki trega ne rabite - kaj pa jaz?
IMO, če bi zdajle odprli šole, bi bilo kot bi z bencinom gasil požar.
Idiotsko pa, da so ta teden počitnice. In da se niso že davno lotili priprav na šolanje na daljavo/na domu.
Samo tako mimogrede: v OŠ sem imel težjo poškodbo noge in sem bil cca. 3 mesece doma. Guess what: sem izdelal OŠ pa še kaj naprej.
Skratka: prilagoditi se bo treba. To je ena reč, ki je velik del populacije ne pozna. Sončkov in sončic - nekje med prvim in 65 letom starosti.
Ja se strinjam, tam kjer gre gre, tam kjer ne moreš, ker ne bo ostalo delo opravljeno pač ne moreš. Jeba je vse to, ampak smo v njej skupaj in bomo morali skupaj skozi to.ribicija kdo bo pa delodajalcu zagotovil delavca, da lahko izpolni roke brez penalov?
ribicija kdo bo pa delodajalcu zagotovil delavca, da lahko izpolni roke brez penalov?
Bedast odgovor.Prav je da so zaprte in se dela od doma. Se strinjam, da je za tiste z malimi otroki težje, ampak tako pač je trenutno. Če še kdo misli, da si zdravniki izmišljajo virus, naj gre kot prostovoljec v UKC MB pa se prepriča.
Na šolah niso samo otroci, je polno delavcev šole, s takšnimi in drugačnimi boleznimi in zakaj bi jih morali izpostavljati okožbi in morebitnim zapletom pri bolezni. Zakaj?
Se pa strinjam, da bi vlada, vsaj za starše mlajših otrok morala nekako posrkbeti, da bi lahko bil en "doma" in bi njegovo plačo nadomestila država in ne delodajalec. Ampak denarja ni, na vladi pa itak nimajo pojma kako se naj soočijo s to krizo in njenimi ekonomskimi posledicami.
Meni se tudi ne zdi prav, da so ravno mene in mojo familio zaprli v majhno občino, čeprav se nobenmu do zdaj ni ratalo okužit.No, naša šola na vasi (daleč od tega, da bi bila majhna) ni imela praktično nič okuženih. Zato se mi ne zdi prav, da je zaprta.
V drugem.v katerm razeedu oš si bil 3 mesece doma?
V drugem.