Šole lahko s tako vlado kar podrejo oz. spremenijo v nekaj drugega.Komaj 8.11 se gre v šolo
Pa še ta cvetka. Ker so podaljšali počitnice, starši niso upravičeni do 80% plače za varstvo otroka. Do tega bi bili upravičeni le ob šoli na daljavo.
Tole je popolna svinjarija.
Tu bi si predstavljal neodvisne medije, ki bi zagnali vik in krik. Najprej že to, da zaprejo šole, kar ne delajo v drugih državah, ker s tem udarijo po nič krivih starših/zaposlenih in gospodarstvu, sploh ker gospodarstva niso v celoti zaprli.no pa smo tam, kamor pes taco moli. Zgolj in samo zaradi denarja bodo tole izvedli...
In kako bo en v prvem razredu delal od doma in kdo z njim?
Kako naj se prilagodita starša s 6 in 8 letnima otrokoma, ki bosta imela šolanje na daljavo preko x sistemov in bosta seveda doma, ju pa delodajalec sili delat v službi? Hvala.Pa se je kdo mogoče že vprašal, če smo mogoče pa res v pandemski krizi?
Ali gre mogoče samo za nabijanje o pravicah:
- predšolskih otrok
- šoloobveznih otrok
- srednješolcev
- študentov
- samohranilk
- fitneserjev
....
Mimogrede, rad hodim v hribe, trenutno stanje je grobo poseganje v mojo pravico biti srečen in zadovoljen in zdrav in na svežem zraku in z naravnim vitaminom D.
Lahko je vam, ki trega ne rabite - kaj pa jaz?
IMO, če bi zdajle odprli šole, bi bilo kot bi z bencinom gasil požar.
Idiotsko pa, da so ta teden počitnice. In da se niso že davno lotili priprav na šolanje na daljavo/na domu.
Samo tako mimogrede: v OŠ sem imel težjo poškodbo noge in sem bil cca. 3 mesece doma. Guess what: sem izdelal OŠ pa še kaj naprej.
Skratka: prilagoditi se bo treba. To je ena reč, ki je velik del populacije ne pozna. Sončkov in sončic - nekje med prvim in 65 letom starosti.
Tako, da se dani situaciji prilagodita tako ali drugače in za nasvet ne sprašujeta enega Romzija.Kako naj se prilagodita starša s 6 in 8 letnima otrokoma, ki bosta imela šolanje na daljavo preko x sistemov in bosta seveda doma, ju pa delodajalec sili delat v službi? Hvala.