@Krimec sam uporabljam navigacijo samo še na pametnem mobilniku in posamezne napravice za navigiranje sploh ne rabim več.
Mi so pa navigacije všeč in mi jih je užitek testirati, pa še cel kup znancev imam, ki sem jim Garmina zrihtal in me sedaj stalno prosijo, da jim kaj zrihtam.
Daleč, daleč najboljši je po mojem mnenju Garmin 1390T, čeprav so tudi pri seriji 1xxx že začeli z neumnostmi in so poslabšali menije in onemogočili dodajanje vmesnih točk direktno prek karte(prestavljanje končnega cilja, če si videl, da je hiša stran od tistega zadetka)), kot je bilo to odlično rešeno v starejših napravah.
Sedaj gre pa sploh samo še na slabše, 2xxx modeli že niso sposobni delat z več kartami, meniji so še bolj nerazumljivi, model 3790>3490 sem pa med testiranjem celo kar nekajkrat mislil zabrisat v kanto.
@Navi boy jaz samo pišem svoje kritično mnenje, Garmin naj pa zaradi mene dela kar hoče, jaz ga tako ali tako ne rabim več.
Zemljevide naj pa kar prodajajo, jaz jim za pet let stare karte ne mislim plačevat.
Adriaroute je bila vedno najmanj za pol leta, raje pa za celo leto ažurnejša kot CNE in s tem, ko kombinacija različnih zemljevidov na novejših Garminih ne dela več je vsaj zame to izjemen skok nazaj.