Vprašanje sem sicer postavil za tiste , ki kaj znajo in nisem mislil na posodobitve kart ampak Garmin naprav (softvera na napravi).
Tisti ki mi svetujete naj kupim novejšo napravo imate verjetno dosti denarja in vsakokrat zamenjate avto ko se pojavi novejši model ali pa računalnik, ko izide novejša ali posodobljena različica windovsa.
Marsikaj sposobni ljudje posodobijo ali "pogruntajo" kako tudi starejši modeli delajo na novejši način.
Zelo dober primer je Popotnik z njegovim popravkom za Garmina 1300 in 1200, da prikazuje JCV.
Popotnik, Janch in njima podobni na forumu so lepi primeri kaj vse se da narediti z popravki za različne starejše modele Garminov.
Tudi brez Garmina li pa z starejšimi kartami se še nisem kje izgubil, ker so še tudi drugi načini da dosežeš določeno točko.
Mene je pač zanimalo, če bi znal kdo ali je morda že celo nadgradil Garmina (starejšega ali mlajšega), da bi delal z kartami NT-U.
Se oproščam če sem se malo razpisal, vendar me motijo nevmesni in ponižujoči komentarji nekaterih prepotentnih članov, ki lahko kar kupijo vse novo.
Če bi vsi kupili takoj vse novejše, pač tega foruma (in znanja nekarterih članov z sposobnostimi kako kakšno napravo predelat) nebi potrebovali!
Lep pozdrav in veliko uspeha vsem.