City Navigator EU 2012.40

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Zdaj imaš zunaj že CNE 2013.10
evil.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
A je razlika v izračunu poti če imaš samo CNEU ali pa AR + CNEU al je kak problem
Z City Navigator EU 2012.10 karto mi je izračun od točke A do točke B 592 km
Z Nadgradnjo karte (CNEU2012,40 + AR) pa je izračunal od točke A do B 671km

Če imaš vklopljen CNE+AR potem pri nas uporablja AR, ki pa ima čudno zarisane meje in te potem nekam na Madžarsko namesto čez Pince, pelje, čez Zagreb in je takoj 80km več.

Kadar voziš izključno po Sloveniji imej vključen AR, kadar greš pa čez mejo pa AR izključi, ker ti naredi same probleme.

Sicer pa vedno kadarkoli kam greš po pritisku na pojdi, poglej celotno pot(pritisk na zgornjo modro vrstico, nato pa spodaj na zemljevid, pri novih napravah pa pritisk zgoraj na modro, nato pa na tri črtice(meni) in zemljevid), to ti lepo zriše celotno pot in takoj vidiš, če je pot logična ali ni.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Zdaj imaš zunaj že CNE 2013.10
evil.gif

Žal ni skoraj nobene novosti-tako, da je vsaj pri nas v bistvu vseeno kaj namešča
wink-1.gif

Mengeške obvoznice še vedno ni, kamniškega krožišča tudi ne,...

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Živ!
Sem že naredu. Pobrisal sem staro karto, inštaliral novo prek Mapsourcec-a. Zamenjal sem JCV, ter namestil popravek za šumnike in stvar deluje. Še prej sem odklenil karto za to mašino, naredil backup zemljevida ter JCV-ja. Zaenkrat deluje.
Fajn se mejte.
Jože

a je treba tle kak popravek za šuminke dodat ker meni na street pilotu c 550 na karti prikazuje nekatere čudne napise mest ali vasi...
to mi dela samo na omenjeni navigaciji, na drugi je OK

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Imaš dve verziji CNE-verzijo NT in NTU.

Na stare naprave moraš obvezno naložiti NT verzijo, ker sicer vse nagaja-črke so spacane, iskalnik večkrat ne dela,...