City Navigator EU 2012.40

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Garmin Lifetime Updater je šel pri meni v koš. Vse zemljevide prenašam po starem - preko myGarmin, ročno z garmin map updatom - je trotlziher.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
O dopustnik se je vrnil
wink-1.gif

Ravnokar prenašam še tavelik JCV potem pa da vidimo kaj je novega.

Prosim vas,da ne sprašujete po forumu kje se da dobit kaj,za to raje uporabite
write.gif

Slevin

Pripravnik
11. nov 2011
65
0
6
Kranj
Se opravičujem ker bom poskusil odgovoriti v popotnikovem imenu, ampak jaz mislim da je hotel s tem povedat da raje uporabimo zasebno sporočilo glede politike foruma in ne sprašujemo take stvari javno
smile-1.gif

Upam da sem pravilno odgovoril
smile-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Pismo rosno, je že tesno na 765 za vso kramo...
crazy1.gif

untitled.png

Niti ne, čuj. Pobriši vse glasovne in tekstovne file, ki jih ne rabiš. Pustiš si samo SLO in ANG. Je pa rešitev, da daš 3D file na SD kartico, če pa imaš na njej še kaj prostora, pa lahko tudi JCV mapo. Vidim, pa tudi, da imaš JCV file High resolution. Zakaj? Saj oni original tudi v redu špila. Pomaga zelo
cheer.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Ja... Sem brisal že skoraj vse iz mašine. Sem sedaj zmetal dol še vse kar je v \Audible

SD kartica je pa 4GB. Bo očitno res počasi treba migrirat...
UNL za karto je potem drugi? Updater mislim, da ne ponudi opcije za namestitev na SD karto!?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ne vse ostane enako, itak si UNL potegne iz naprave. Samo ta unl, pa ne razumem. Nekaj časa ga ni bilo, je bila samo wma al kaj že je, sedaj, pa sem opazil, da je zopet gori.

rotvajler

Pripravnik
7. mar 2011
173
20
18
Čudno, nikjer na "pašnikih" ne zasledim Mapsource locked verzije, kot je bilo običajno za vse prejšnje verzije... da bi si jo sam odklenil in sam nastavil karto... Kdo kaj ve o tem?