Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
TIsta pena, ki jo dobis v stacunah z avtoopremo ali crpalkah, ni vredna nic... Sem ravno cez vikend probal... in ni slo nic bolje dol, kot ce bi samo z vodo ali navadnim samponom drgnil
... Stran vrzenih 7€ ali 8€ ...
kaka pena?
kok jaz vem je pena za gume mazat da se svetijo. jaz kupujem najcenejše čistilo za felne kaj ga majo v šparu. neke 3€ al kok je. in spuca vse s pomočjo ščetke. tisti ki pa jim uspeva z navadnim šamponom pa še nevem kaj pa očitno perejo felne 1x na tedn, ko maš pa to sranje zažgano not pa ne pomaga nič drugega kot ta jebena agresivna čistila za felne.
Jaz operem avto enkrat na dva meseca, oziroma odvisno od časa. Nikakor pa ne vsak teden in samo s šamponom in wapom umijem feltne.
Rezultat je pa nekak takšen kot na sliki (to je recimo en dan po pranju). (feltne so malo okrušene ob robovih, da ne boste mislili, da je umazanija, očitno je bilo prejšnjemu lastniku vseeno kako mu gor-pa dol dajejo gume)
EDIT:
Je pa res, notranjega dela feltne pa ne morem z šamponom oprati do sijaja - sicer pa, kdo sploh gleda notranji del feltne?
Pri menjavi gum jih sicer spreme kukr se da, pa malo s ščetko.. ne bom pa zdej tri ure pral nečesa, za kar je vseeno, ali je ko novo, ali pa malo umazano.