...še nisi kadil šiše? V bistvu pa... če se sprašuje, katere škodljive snovi zadrži voda... ne bi bilo bolje nehati kaditi? Samo moje skromno mnenje.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kako pa spraviš dim skozi vodo?
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mislim, da ogljikov monoksid tam ni nič večji kot pri cigatertih. sicer pa telo to kompenzira z izdelavo dodanih rdečih krvničk . prašaj bivše kadilce kako so jih na krvodajalskih potem zavračali ko so nehali kaditi.
ampak če je tam tako malo nikotina da ne povzroča zasvojenosti (v kar dvomim) zakaj bi potem nekdo ki kadi cigarete potem to kadil? itak bi mu manjkal nikotin in bi moral potem še cigarete.
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Seveda ima nikotin.
nisem rekel da nima, sem se samo nanašal na denisov post kjer pravi, da ga ima zanemarljivo majhne količine. torej bi normalen kadilec moral pokatit en šleper tega, da bi dobil svojo dozo?Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aha
http://sharm.mojforum.si/sharm-about264.html
Kajenje vodne pipe je verjetno najmanj škodljiva oblika kajenja, saj tobak navadno ne vsebuje katrana, delež nikotina pa je tako majhen, da ne povzroča odvisnosti.
Kajenje vodne pipe je družaben dogodek, ki popestri druženje in ni namenjeno okajanju.
nisem probal in me ne mika. zato se pa nanašam na forumska sporočila.Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Zdaj pa se "nanesi" na kaj bolj resnega kot forumsko sporočilo, .... pa povej kak je bilo!