Začne se ponavljati... stavke malo drugače obrača, vsebina je pa ista. Sem imel podoben primer, ko sem moral napisati članek.Ali je kaj odvisno od ure? Kaj če daš "regenerate"? Jaz nisem opazil, da bi bile kakšne težave.
Začne se ponavljati... stavke malo drugače obrača, vsebina je pa ista. Sem imel podoben primer, ko sem moral napisati članek.Ali je kaj odvisno od ure? Kaj če daš "regenerate"? Jaz nisem opazil, da bi bile kakšne težave.
German game Stadt, Land, Fluss.... plus other categories famous person, Food/Drink, Animal, Plant, Brand/Company, Movie Title, Book Title,Song Title, Historical Event, Sport, Color, Occupation/Job, Body Part, Clothing Item, Vehicle/Transport, Musical Instrument, Celebrity, Fictional Character, TV Show, Language, Tool/Instrument, Household, Item, Hobby, Mythological Creature, Chemical Element, Athlete.... can you make excell table with at least one word for alphabet.... let says letter A categories and at least one word... and letter B.... and so on. On german language.
Mi lahko eden tole naredi... čez mesec imamo fešto od firme, moram par sodelavk impresionirat. Samo copy/paste noter.
Meni samo melje, potem pa napiše naj se subam.
Still better than me....