CHAT GPT - scarry hud AI chat sistem

Success

Fizikalc
5. sep 2010
539
185
43
V službi sem se ta teden malo igral z DeepSeek, vendar mojega dela niti približno ne obvlada tako, kot ChatGPT (plačljiv).

Res pa je, da je ChatGPT-ju veliko lažje, ker že ima vso mojo zgodovino, kaj delam, kako delam itd..

Ga bom poskusil še kdaj v prihodnje, čez čas :)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.602
1.291
113
V službi sem se ta teden malo igral z DeepSeek, vendar mojega dela niti približno ne obvlada tako, kot ChatGPT (plačljiv).

Res pa je, da je ChatGPT-ju veliko lažje, ker že ima vso mojo zgodovino, kaj delam, kako delam itd..

Ga bom poskusil še kdaj v prihodnje, čez čas :)
20€ ali 200€

erikson

Guru
25. avg 2007
22.745
6.514
113
CNBC je prejle objavil daljši prispevek o DeepSeek, kako so uspeli za par milijonov s slabšo opremo skoraj izenačiti rezultate s podjetji, ki so porabila milijarde in najnovejše Nvidia kartice.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
20€ ali 200€
To je itak prilagodljivo oz ti posebaj pogodbo dajo ce si heavy user. Jaz imam corporate acc podjetja ki mislim da placuje cca 4k mesecno. Ampak ima svoj SW ki se linka na modele chatGPT. Tko da lahko da njega tud 1k stane, odvisno kaj majo v pogodbi oz kaka stranka so. Jaz kot nek nepomembnez uporabljam zadevo 1x tedensko in verjetno bi za 20 eur isto dobil. Sam ce celoto pogledas je pa logicno zakaj tak racun

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.288
523
113
Ali lahko kdo od vas heavy userjev pove za kak primer za kaj uporabljate AI? Kaj dela namesto vas, da plačujete za boljši model?

• Všeč mi je
Reactions: B81

Fly

Guru
21. jul 2007
2.671
529
113
Men osebo izredno pomaga pri programiranju. Samo povem v čem delam, mu dam del kode in on vse naredi. Men bi vzelo nekaj ur, sploh ker privič nekaj delam, v nekem drugem okolju

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Ali lahko kdo od vas heavy userjev pove za kak primer za kaj uporabljate AI? Kaj dela namesto vas, da plačujete za boljši model?
Sam ga uporabljam za prevode in kako hitro iskanje in razvrcanje rezultatov s spleta. Strosek pa je tak ker ga developerji uporabljajo za pomoc pri razvoju SW, hkrati pa se nanj povezuje SW ki skrbi za aviation safety (reporti, incidenti, itd) in se pac uporablja tudi njihovo HW moc.

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Ja? Resitev za law enforcement s podpiro AI je malo morje. Tudi drugih SW resitev brez AI je polno. Vemdar za vecino ni zakonske podlage da bi se uporabljale v Sloveniji. Je zanimivo ko hodis po namenskih sejmih in vidis tuje kolege s katerimi razstavljalci se menijo itd… mi pa pac lahko samo sanjamo o tem…
AI je lahko zelo uporaben pri pregledovanju mnozice podatkov z zasezenih nosilcev npr… ampak je treba res pazit kaj vse zadeva zmore, da cez 10 let ne bo padlo zaradi procesne napake ker je SW omogocal prevec

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Bejba ima point :D

aVvvRMO_700bwp.webp

• Všeč mi je
Reactions: krava