čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Če je to letelo name......zato jih kupujem pri Marinčku. Sej ne vem v čem je fora, da je edini, ki dela take čevape in da ni nikjer nobenega mesarja, ki bi delal podobno dobre. Temu konec koncev lahko rečemo tud okus odjemalcev. Je pa vprašanje ali gre res za okus ali samo navajenost. Tudi s čevabdžinicami je enako. Tist, ki jemlje od Marinčka in da ne goljufa in zajebe pečenja je dve stopničke višje po okusu.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Če pa smo ugotovili, da tudi marinček vsebuje tudi fosfate, nitrate in pecilni prašek...torej ne samo sol poper in česen...ergo ni gut
smile-1.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
ok....prvo Marinček vsebuje od začimb le sol, kot je pač osnova za čevap. 1,6% soli, ne 2%, kot je predimenzioniran standard. Odjemalci za čevabdžinice cepijo maso vsak s svojim dodatkom začimb ali pač ne. Glede na rok uporabe, ki ga povedo pri Marinčku pomojem meso vsebuje sodo in sol. Za ostalo nisem prepričan....glede začimb pa sem. Kdor pravi, da je v Marinčkovi masi poper in česen pa ne vem kje jih kupuje.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ja lej...če ima preverjene informacije OK. Rezultat tega ne kaže, kot je to očitno povsod drugje. Ne poznam recepture in nisem govoril z njim glede teh dodatkov - to je moje mnenje. Le za začimbe sem siguren.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ste me zrajcali...

Jih dobim jutri, če grem k marinčku? Al mora bit kak pogoj npr. lep sončen poleten vikend.
tongue-1.gif

kaps

Pripravnik
11. jul 2013
92
0
6
kaj pa kaj drugega pri maričku razen čevapou za na žar? ima še kej dobrega?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
marinček jih ima vsak dan. na lep vikend jih lahko zmanjka

njegova roba je v
napoli jarše
trzinka trzin
momo group
vozi miško
euro gurman

vsaka resna balkan gostilna ma njegovo robo

ima poleg čevapov in plesk tut odlično pripravljene kotlete, piščančje kose, klobasice..ma vse. celo kajmak, ajvar, dodatke.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
marinček jih ima vsak dan. na lep vikend jih lahko zmanjka

njegova roba je v
napoli jarše
trzinka trzin
momo group
vozi miško
euro gurman

vsaka resna balkan gostilna ma njegovo robo

ima poleg čevapov in plesk tut odlično pripravljene kotlete, piščančje kose, klobasice..ma vse. celo kajmak, ajvar, dodatke.

Sem jih jedel v 3 od napisanih 5 oštarij in moram priznat da so res dobri. Nisem pa vedel da vsi ti uporabljajo njegove čevape.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
19.8.2013 ob cca. 19.50

Vem, ker mam fotke...telefon mi je nekaj sral slike pa sem se zgražal.
smile-1.gif