Marinčkove pekel 3x letos. So še vedno enako dobri, kot prej. Le spečt jih je treba znat. Danes sem po sili razmer pekel neke goveje Hoferjeve. Najprej sem prebral etiketo. Itak ene 3x E..., E..., E... Potem odprem, povoham...ni smrdelo je pa imelo vonj po industrijski pripravi - rahlo kiselkast. Jih malo povaljam in razrahljam, ker so bili trdi, kot Marinčkovi niso nikoli in pustim da se segrejejo na sobno temperaturo. Žar zagrejem, kot ponavadi in jih spečem, kot ponavadi. Končni rezultat ni bil niti po izgled, ne otipu, ne po vonju in ne po okusu podoben dobremu čevapu. Po ceni so pa kar tam tam, torej ni neka poceni varianta, ki marsikomu pomeni precej. Sledi razočaranje. Fantje, dokler jih pri Marinčku delajo, drugih ne taknem več, razen če se jih bom eksperimentalno spravil delat sam. Če kdo želi kaj dodat, pa naj si vzame Marinčkovo maso. Za pleske si jaz namešam zraven še malo zmiksane čebule in ščep aleve paprike.