Cenilec za Triglav in kater ličar v Lj

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
V Lj bi potreboval cenilca ter predlog kateremu ličarju potem peljem avto. Nujno se za čas popravila potrebuje nadomestno vozilo.
Hvala!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Ličarjev ne poznam.

Zapelji na Verovškovo in povej cenilcu svoje želje. Dobil boš spisek večjih pogodbenikov, ki ti obenem priskrbijo nadomestno vozilo. Lahko jih še pokličeš, da preveriš zasedenost delavnice.

S tem se tudi ogneš dodatni papirologiji ali celo zalaganju denarja, saj bosta pogodbeni servis in zavarovalnica vse uredila sama, ti boš prispeval samo podpis.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Na verovškovi lahko kar pustiš avto (levo je Trglav, desno je delavnca vmes pa je steza za ocenjevanje vozil) in če se boš uspel dogovoriti dobiš tud nadomesten avto.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Nam je Plut (Stanežiče) nekajkrat dobro poklepal vozila. Vem, da je pogodbenik za kar nekaj zavarovalnic. Se pa ne spomnim, kateri od bratov, ki si dvorišče delita (vmes je ograja, saj sta skregana) je tisti, ki smo mu vozili avte...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Jst bi samo dodal, da na verovškovi (AS Trigav) ne bi popravljal več avta. So mi prvič tako poštrihali da joj. Niso barvali celih vrat ampak samo pas vmes, pobarvano pa tako, da se je vidla razlika v barvi in to kar konkretno. Vprašaj na uradnem servisu če delajo, jest sem nato šel v Avto Moste in je blo super in hitro narejeno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Tole mislim, da ne deluje preko zavarovalnic?

@hanzi, z glave res ne vem. Bo agent povedeal, zato ga plačujem:))

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Uf šele zdaj sem si vzel čas in prebral vse
smile-1.gif

Ja, žal v tvojem primeru res ne pride v poštev.

Lp