Jao
Pa to že mi imamo od pametiveka.
Pa še da tankaš zvečer,ker v Nemčiji je še to pomembno.
Pa to že mi imamo od pametiveka.
Pa še da tankaš zvečer,ker v Nemčiji je še to pomembno.
Protestirat, kaj si vlada dovoli...benz 95 dol za 12 centov, dizl dol za 10 centov
Odlična novica, upam da to ni znak, da bo gospodarstvo zgrmelo dol.benz 95 dol za 12 centov - (1,242), dizl dol za 9 centov - (1,467 evra)
Žal imaš prav. Nekaj se je pisalo tudi o ogromnem dvigu cen v trgovinah po novem letu.Odlična novica, upam da to ni znak, da bo gospodarstvo zgrmelo dol.
Gorivo bo označeno in ne bo smelo vsebovati biogoriv (biodizla), nizkotemperaturne lastnosti pa bodo prilagojene letnim obdobjem rabe, kot to že danes velja za dizelsko gorivo. Nobena od teh posebnosti ne omejuje ene ali druge vrste rabe goriva, niti v pečeh kot tudi ne v dizelskih pogonskih motorjih, kar velja tako za starejše kot tudi najsodobnejše peči oziroma pogonske agregate kmetijske mehanizacije.
Čakam, da 123 začne limati zmazke, kako je pod Golobom pri nas cenejše gorivo, kot v tujiniFun fact.
Madzari so sprostili omejitev cen, ki so po novem precej drazje od nasih. Mi je takoj bilo cudno, da je toliko madzarskih tablic na pumpah.
Pr**ci, za tujce omejili, sami pa zdaj spet tankajo prav pri teh tujcih.
Kaj bi še bilo, če bi bilo gorivo pod sedanjo vlado cenejše kot pod janševoČakam, da 123 začne limati zmazke, kako je pod Golobom pri nas cenejše gorivo, kot v tujini
Take napake si sedanja vlada ne bo privošcila.Kaj bi še bilo, če bi bilo gorivo pod sedanjo vlado cenejše kot pod janševo
Razen, če si želite ponovnega zaprtja družbe-takrat ti pa tudi zastonj bencin nič ne koristi.Take napake si sedanja vlada ne bo privošcila.