Landsail sem tudi videl, celo objavil fotko na alterjuPred leti je imel nankang na letnih gumah oznako m+s.
Drugače pa mislim, da si brez skrbi če kupiš gume normalnega proizvajalca.
Landsail sem tudi videl, celo objavil fotko na alterjuPred leti je imel nankang na letnih gumah oznako m+s.
Drugače pa mislim, da si brez skrbi če kupiš gume normalnega proizvajalca.
Pa sem mazal z vsem možnim, spomladi sem vedno tolkel z macolo in 2x sem moral zarad ene gume k vulkanizerju, ker pač na domačem stojalu nisem upal toliko udarit da ne bi avto dol padel.
Pri meni so ze 17 colske alu felne težke, kak bi šele bile težke jeklene...
Mislim, da je resnica malo drugačna... Včasih so se zimske gume označevale z M+S (mood and snow), blato in sneg. Po novi direktivi iz Bruslja, pred leti, pa se morajo gume označevati s simboli. Snežinka, kaplja in gora. Po 2024 se ne bodo smele prodajati gume brez teh simbolov...Sem gledal te gume, ali ni tako, da so M+S gume prepovedane v avstriji kot zimske gume brez verig po 2024?
jaz sem tu vzel par kompletov, korektno zmontirali in poslali domov. piši jim mail in željevec razlogov
Alu-felge so bistveno drazje
ne vem ali se vedno velja, da je Alu obcutljiv na sol, vem pa da so Alu felgeobcutljive na robnike in podobne pizdarije, se posebaj pri 19 colskih. Pozimi je pa se precej bolj verjetno, da posekam kje kak robnik pod mehkom snegom.
Kar se pa teze tice - dvakrat na leto bom pa ze dvignil 4 komplete koles in jih peljal do mehankarja
ne bi kupoval otiginalnih za dvojno ceno (dobrih 100 eur), ce so no-name 60 eur in naredim 6.000 km z njimi na leto.
Ali mi lahko da kdo link do kompleta zeleznih felg z gumami vred? lahko tudi v nemciji ali avstriji....
Zdaj....če bi napisal ime te ''eksotic'' gume, bi ti še kdo znal svetovati. Ne dvomim, da je tu gor tudi kakšen vulkanizer, ki bi znal urediti zadevo. Po drugi strani pa... zakaj neko ''neznano'' firmo? Ti je všeč profil pnevmatike, cena..? Sprašujem v smislu, če se splača tvegati na slepo.Sem limam vprasanje. Gre za malo bolj ekzotiko gume. Slo uvoznik nima na seznamu. Ocitno novejsi tip pnevmatike.Je za nabavit pri Liderpnevmatik?
Vzames na lider in Andyja za isanje reklamacijeSem limam vprasanje. Gre za malo bolj ekzotiko gume. Slo uvoznik nima na seznamu. Ocitno novejsi tip pnevmatike.Je za nabavit pri Liderpnevmatik?
Si zamenjal znamko z Bridgestone Dueler HP? Te so bile na asx , made in japan,vsaj v zadnjih tolko let.Vsaj geoolander kot prvovgradnja na asx ni bila vredna nic. Vsaj ko je bila stara ene dve leti..
Mislim da neSi zamenjal znamko z Bridgestone Dueler HP? Te so bile na asx , made in japan,vsaj v zadnjih tolko let.
Ta G 061 naj bi bila upgrade G 015