Kjer ni tožnika, ni sodnika.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
.... ampak ce bi sodnija prvo poskrbela za hilde tovsak in podobne ...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, res ni v lepem položaju zdele. Pa da ti hišo prodajo za pol vrednost, te tud mora mal stisnt. Me zanima, zakaj se kupec ne odpove nakupu... kakšen človek moreš bit, da pri taki zadevi vztrajaš, kljub temu, da nekomu vzameš življensko delo zarad take malenkosti???
To bo šele veselo, ko bo država na podoben način začela prodajat nepremičnine, na katere se sedaj vpisuje če prejemaš socialno pomoč, varstveni dodatek.....Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ne moreš verjet, kaj se dogaja v naši jebeni banana republiki![]()
Sodnica je prodala hišo enemu svojih kolegov, znancev..., to je 1x1. In bogve, koliko je za to mahinacijo kapnilo njej v žep...
![]()
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
KKK: model je dolg PLAČAL, samo je vseeno dražba bila...
Tako je. Imel je izvržbo na OD.
Citat:
To bo šele veselo, ko bo država na podoben način začela prodajat nepremičnine, na katere se sedaj vpisuje če prejemaš socialno pomoč, varstveni dodatek.....
Kaj pravite, a se bo dalo kakšno lepo hiško čisto poceni kupit?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
To bo šele veselo, ko bo država na podoben način začela prodajat nepremičnine, na katere se sedaj vpisuje če prejemaš socialno pomoč, varstveni dodatek.....
Kaj pravite, a se bo dalo kakšno lepo hiško čisto poceni kupit?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Po Panjanovih besedah primer Vaskrsiæevih ni osamljen, saj Okrajno sodišče v Ljubljani trenutno vodi 67 postopkov nepremičninskih izvršb, pri katerih je glavnica dolga manjša od 100 evrov. Po poročanju časnika Večer je takšnih izvršb na mariborskem področju 108.
Dolžnik je bil po njegovem mnenju v omenjenem primeru ignorantski do sodnih pošiljk, "kar je lahko velika šola za vse". Zoran Vaskrsiæ naj bi se namreč odzval šele na peti sklep o odmiku nepremičnine kupcu, na predhodne odredbe o prodaji hiše pa se ni odzval.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Hiša je že bila prodana pa z njo niso bili poplačani vsi dolgovi, Tako da...
(toliko o teh 124 EUR dolga).
Ko človek zve celotno plat medalje, spremeni mnenje - vsaj jaz sem ga.