Klošar si napisal ja, sori, ker sem narobe prebral. Malo mi je želodec pač obračalo od tvojega primitivizma in sem spregledal ozirma narobe prebral. Se ti globoko opravičujem, in ne bom šel na tvoj nizki nivo zmerjanja.
Točno to. Samo potem byd ne bo stal pol cene VW. Pa bo spet problem.Drugače pa podpiram prihod kitajcev in njihovih avtomobilov. Enostavno naj tukaj odprejo fabrike, igrajo po enakih pravilih in so brez carin.
Saj alter počasi postaja to. Po količini oglasov ga je pa že presegelwtf, od kdaj imamo tukaj pogovor na takšnem nivoju? Kot bi bral komentarje na 24ur
hmm...vsak šef table "v službi ljudstva" bi ti dal vikend za tole...razen če dokažeš da si vzel PersenTocno tako je. Zabluzili smo, kardinalno.
Moje poste se lahko zbrise takoj, itak je samo nateravanje s napol pismenim papkom povrh vsega napol slepim, nepoucenem o osnovnem funkcioniranju drzave. Tak mi res ne bo pametoval o zadevi, o kateri se mu ocitno ne sanja. In ja, mal mi je vzdignu tlak. Kaj cem, alter.
Ampak kak koli obračaš, ko je CF prilezel v ta rang kjer je zdaj ni več poceniPred 15 leti smo spoznaval CF moto v atv svetu. En jajc kitajc. Počasa se je popravljal. Kaj kmalu so po YT dokazoval, da so boljši kot Can am. Seveda so bili. Can am en stroj, cofokotov 10, da so bili enaki v zdržljivosti. Vozne lastnosti pa ne bomo komentiral. Kaj je sedaj? Skoraj vsak kmet ima 500 kubičenga za fjakat se po selu. Dobijo dele, stroji delajo in na terenu, ko se afnajo gredo.
Men? Dej si preber trokiranje tega pajaca pol pa govor. Sef table naj pa nardi kar hoce, sam argumentira naj.hmm...vsak šef table "v službi ljudstva" bi ti dal vikend za tole...razen če dokažeš da si vzel Persen![]()
Ampak zato, ker si lahko privošči biti ne poceni. Ne ker ne bi mogel biti.Ampak kak koli obračaš, ko je CF prilezel v ta rang kjer je zdaj ni več poceni![]()
Zakaj bi pa to delal?No nihče še ni vozil kakšnega high tech kitajca 5+ let in naredil 100 k km, da bi potrdil kvaliteto ali pač?