Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V tej uri pa pol, jaz raje ostanem v službi, preračunano v nadurah sem zaslužil 9€, ti si si pa mazal roke in hebal.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V tej uri pa pol, jaz raje ostanem v službi, preračunano v nadurah sem zaslužil 9€, ti si si pa mazal roke in hebal.
Sorry za offtopic
V uri pa pol nadurnega dela ti zaslužiš 9 EUR???
Pa za taki dnar hodiš poslovnim partnerom v Berlin riti lizat???
Pa še enkrat sorry za offtopic!
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
uro in pol je rekel, kar je potem 6 € na uro, 5€ se da komot dobit s študentskim delom
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...
Preko puta imaš Napoli...ni lih pražen krompir in tipičen fast food, imaš pa velke pice po 7-8 eur in velke čevape po podobni ceni....tudi cene ostalega so ok.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
tist napoli ima bolj p od pice. Če tistmu kdo reče pica...
1km stran (po šmartinki proti hrastju) picerija slamca. To pa je prava pica!
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
na uho mi je prisla govorica, da naj bi burger king prisel v Maribor, v nov mercator center. je se kdo slisal kaj takega? kaksne info?
lih vceraj bil na double whooperju s cheezom v grazu. njami njami njami
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
V Grazu je njami njami ja, v LJ pa niti ne. Sem končno šel ene 2 tedna nazaj, sploh ni imelo niti podoben okus kot v Grazu (oz. vsepovsod drugod)