Burger king Slovenija

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Zanimivo kako v casu krize in vsesplosnem jamranju kako grozno slabo nam gre in kako mizerne place imamo.... vrste v burger kingu ostajajo dolge!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Zanimivo kako v casu krize in vsesplosnem jamranju kako grozno slabo nam gre in kako mizerne place imamo.... vrste v burger kingu ostajajo dolge!

verjameš ali ne za tistih slabih 5 eurov dobiš kar pošten obrok

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vrste so enormne..res za pohvalit..

ampak..diši nikjer nič. kaj to pomeni odprti žar...ker ni vohat tko k napoli pa to..

Tud jst sm se sprašval, kje to pečejo, ker nč ne diši, okus po žaru je pa uiber močen. Sumim, da je kej umetnih arom not, ker je res močen okus žara, pa še rigal se mi je ene 3 ure in to res tist močn žar. Po pleski s kajmakom ne rignem tko ornk močnega okusa-vonja, pa je 3x večija od te mini posušene pleske.

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN

Prejsnji teden sem v leclercu kupil 2 piscanca za ta denar
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
a nisi ti enkrat odšel, pa nisi prišel več nazaj, zdaj pa spemaš vsepovsod...wtf.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poglej prispevek iz otvoritve, pokažejo tam kak izgleda žar. Je vse tesno zaprto, na pladenj dajo pleske, porinejo v žar, zaprejo, vzamejo ven in postrežejo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN

Prejsnji teden sem v leclercu kupil 2 piscanca za ta denar
smile-1.gif

V leclercu dobiš kilo teletine za 15 evrov. Probaj še v najcenejši gostilni, če ti rata.
grims-1.gif

V glavnem, krasno, primerjat trgovino in gostilno.
stupid-1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:
V leclercu dobiš kilo teletine za 15 evrov. Probaj še v najcenejši gostilni, če ti rata.
grims-1.gif

V glavnem, krasno, primerjat trgovino in gostilno.
stupid-1.gif
j

Gre se o primerjavi kolicine hrane katero dobis za isto vsoto denarja ce gledamo skozi nekaksen spekter ekonomicnosti, saj je rekel da je porcija kar dobra za 5 evrov. Ti pa kar natepavaj tisto plastiko ce ti sede, sej ti ni noben nc reku
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
poglej ga še skozi spekter kaloričnosti(v odvisnosti z užitnostjo, ker 100% maščobe pač ne boš jedel) in raznolikosti, ki je edini pravi pokazatelj za revnega, kaj se splača in kaj ne

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
bil zadnjič v bk-ju v nemčiji. dosti boljše kot mekdonalts kaj se tiče burgerov osnovnih. pomfri je itak isti. nageci so v meku bolši.
čikn burgeri pa v bk-ju.
aja pa kečap je v meku bolši :D

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Važno, da imamo v Sloveniji zas ponudit domačo svinjsko pečenko, prekrasen pražen krompir na ocvirkih in solato zalito z bučnim oljem.
zmaga.gif

V glavnem, komur ne paše, naj ne gre. Jaz grem, samo še ne danes.
cheer.gif

A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:

Gre se o primerjavi kolicine hrane katero dobis za isto vsoto denarja ce gledamo skozi nekaksen spekter ekonomicnosti, saj je rekel da je porcija kar dobra za 5 evrov. Ti pa kar natepavaj tisto plastiko ce ti sede, sej ti ni noben nc reku
wink-1.gif

Iz spektra ekonomičnosti se najbolj splača svinjska mast. Največj kalorij za €
hysterical-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Važno, da imamo v Sloveniji zas ponudit domačo svinjsko pečenko, prekrasen pražen krompir na ocvirkih in solato zalito z bučnim oljem.
zmaga.gif

V glavnem, komur ne paše, naj ne gre. Jaz grem, samo še ne danes.
cheer.gif

A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...

pri tinčku
smile-1.gif

Samo tukaj se moj stari v nedeljo dober naje, ker je še bolj staromoden in mu fency oštarije ne dišijo
grin1.gif

http://www.google.com/search?q...lient=firefox-a