Burger king Slovenija

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
V Grazu je njami njami ja, v LJ pa niti ne. Sem končno šel ene 2 tedna nazaj, sploh ni imelo niti podoben okus kot v Grazu (oz. vsepovsod drugod)
tongue-1.gif

kje pa je v Grazu?

BURGER KINGŸ
Lazarettgürtel 55
8020 Graz

-

BURGER KINGŸ
Feldkirchner Str. 78
8055 Graz/Seiersberg

-

http://www.burgerking.at/restaurants

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Po novem letu, baje februarja, marca. Tam poleg sportine, ko je prazno?

Čisto možno glede na to, da je BK v LJ od Sportine. Čeprav bi me čudilo, da nebi zagnali ob odprtju (mimogrede nisem vedel, da je center sploh že odprt
tongue-1.gif
). Kaj pa stari center? Kaj se tam dogaja?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
V starem centru je Tehnika in Gradnja in bo tako tudi ostalo. Market je zaprt z rešetkami, noter pa je še vse, artikli, police, blagajne, vse
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
že tako nisem nek pristaš FF. Ko pa sem v burgerkingu videl kako mi pripravljajo meni, me je pa minilo do konca!
vse sestavine prijemajo z golimi rokami (mal se počoha po glavi, mal po riti, prej je prijel bogvekaj v skladišču...)
vse skupaj pogrejejo v mikrovalovki
izgled sendviča na koncu glede na sliko pa mislim, da ni potrebno omenjat.

Lokalni burekmajster vse sestavine prijema s prijemalko, vse speče v živo pred teboj in ne pogreva v mikrovalovki. V cocalo mi ne nameša pol leda in proda 1dcl po ceni za 2dcl.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sem bil ta teden v Burger Kingu.

+
hitra postrežba
čist prostor
prijazno osebje
"sendviči" so ogromni proti Mcdonaldsovi

-
priprava hrane brez rokavic oz. pripomočkov
meso se mi je zdelo premalo sočno, bilo je preveč suho, verjetno zaradi načina priprave. Sicer je bilo dobro.
samo ena lokacija v Slo, pa še to v nekem trgovskem centrum namesto kje bližje avtocesti z drive IN.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
a 300m do avtoceste je predalec?

Preden se sparkiraš v btcju pa se sprehodiš v citypark mine vsaj 5min.Sej ne rečem, da je nevem kak daleč, bi pa blo boljše, da bi bil za sebe, pa večji in z driveIN. Si ne predstavljam gužve , ker nimajo velikih prostorov
shocked-1.gif
Najmanjši Mac v MB je večji..

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
k bi vi vedl kako se v backgroundu burek itd pripravlja...

Jasno. Sej ti so sami sebi šef in kak so se naučili, tak delajo, zato je večja šansa, da je za higieno slabo porihtano.Eni so že sami "zanemarjeni" pol, veš kak je hrana.Drugi pa so bolj čisti kot lokalni mesar recimo...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hvalabogu, da je padlo v vodo. Kdo bi pa hodil tja jest... Pa sploh ne vem kaj je tak ku... problem nardit še eno poslovalnico, ko je recimo vsak drug post na njihovi FB strani 'naredite še enega v MB'
tongue-1.gif
Kot da jim denar smrdi. Da imam dovolj na računu takoj odprem franšizo in to 24/7 s drive-inom, da naredim konkurenco McD. V 10 letih se smejim na Maldivih.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Se ne čudim, če je meso vedno tak suho.Sicer je okus pleskavice dober in fajn za spremembo, samo ni pa tak slastno pa "mastno" kot pri macu, kateri pa ima mini hamburgerje... jao

edit: Kaj pri tebi pomeni beseda vedno?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa ne vem kje ti živiš, BK ima bistveno bolj sočne burgerje kot Mac.

Vedno - kadarkoli sem jaz tam.