Burger king Slovenija

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
3 dni nazaj ni bil sočen au contraire.Brez omak bi bil neprebavljiv.

tudi logično je, da na plošči pleskavica zgubi maščobo in jo lahko nazaj vpije, na žaru pa odkaplja in je papa. Sploh double čiz v Mac je neprimerno bolj sočen, kot naprimer double whopper, katerega sem med drugim jedo in ga je precej več skup.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ni blo tak. Pa ne vem, če smo 3je takrat naročali, tak da ni blo G od gužve.Komplet gledano pa je bil precej dober.
Se pa s kakim domačim čizom s popečeno mastno sezam žemljico, nasekljano čebulo/solato in tapravo zapečeno pleskavico ne more noben "hambi" primerjat.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Vprašanje. V Celovcu, ko sta 200m narazen je Mac vedno nabasan, BK pa skoraj zapuščen.-

Bi rekel, da je razlika predvsem na račun obilnega reklamiranja McD. Poznam veliko ljudi, ki niso nikoli zavili v BK, ker 'ne vedo kakšno je tam'. Odkar sem jih peljal, pa če sta na voljo oba nikoli več ne zavijejo v McD.

Tako kot Coca-Cola vs. Pepsi, ko je ljudem po svetu bolj všeč okus Pepsi, pa bodo v trgovini kupili Coca-Colo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.685
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Pa ne vem kje ti živiš, BK ima bistveno bolj sočne burgerje kot Mac.

Vedno - kadarkoli sem jaz tam.

Jaz bi se na tvojem mestu zamislil in poiskal vzrok zakaj odženeš goste iz BKja.
evil.gif

Po mojem je vzrok, ker se v BKju malo dlje čaka in tudi cena je višja - je pa meni BK bistveno boljši od McDja! In nikakor ni suh.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
ksz

Nekdo je omenil mini hamburgerje v macu... Brezveze je primerjat mac hama in BK whooperja... Ce ze pol primerjajte whooperja z big macom ali pa big tastyjem.

Killa je omenil da spodnji del kruha pri whooperju razpada od omak...tega pri macu ne bos dozivel ker je kruh pocukran in ob stiku s toasterjem karamelizira. In se omaka ne vpije.

Meni je sicer mac boljsi, pri whooperju mi ne sede tok smoked okus mesa (zar pac)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
....hočem KFC...
cry12bpy.gif
V LJ obstaja Surf&Fries (med Maxijem in Parlament pubom). Ni ravno KFC, ampak meni so bili piščanci prav super.

Pa Hood Burger pri Intersparu Vič je tudi odličen, boljši od Maca ali BK-ja.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ti evropski Hootersi so bolj tako-tako, vsaj tisti v avstriji. Hrana nič posebnega, "personal" pa še manj.
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Pa Hood Burger pri Intersparu Vič je tudi odličen, .

Tole bo treba pa probat. A je tisti tipčni "american burger" z debelo pleskavico in rožnato sredino?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Pred tistim vhodom kjer je SKB. Meni osebno je premajhen. Tudi ni izbire, kaj bo not. Vpraša te samo. če boš medium ali well done.

LP

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa Hood Burger pri Intersparu Vič je tudi odličen, .
Tole bo treba pa probat. A je tisti tipčni "american burger" z debelo pleskavico in rožnato sredino?
Točno tako, pa meso je odlično, četudi malo pusto (ampak cheddar sir naredi ravno prav sočnosti). Je pa res, da ni zelo velik, tebi bo najbrž premalo (ampak ima še double verzijo, ki ima skoraj pol kile, še nisem probal). Meni je ravno prav za prigrizek za takole vmes, ker pa spet ni zelo mali. Pa totalno bi sedel po kaki orenk rekreaciji, ker ni masten, a je dovolj mesen (kaj takega je pri šiptarjih out of question). Sploh ker naredi frišnega pred tabo, ne pa da se pleska paca eno uro v žvarovni.
Cenik: