BRAVO NAŠI ORLI!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nope, niso ga dali v ekipo.

Notranjc, ne vem, zakaj procoviraš, ker dobro veš, da mali ima potencial. Koliko skakalcev pa poznaš, da so zmagali na kakšni tekmi prvo sezono nastopanja v SP in bili praktično večino sezone v top 10? Schlieri, Jacobsen, še kdo?? Tale tema k sreči ne bo nikamor pobegnila, ti boš pa moral še požirati svoje besede.
tongue-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Meni je on, glede na leta pa glede na to da je pri nas transformacija perspektivnih mladih športnikov med člani čisto v riti, super skakalec. Bi znal biti v kasnejših letih boljši kot Kranjec. Mlad je, taka nihanja v formi niso nič tragičnega in posebnega.

Nsploh imamo trenutno najboljšo ekipo skakalcev ever......

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Bolj gre zato, da ste kontrirali, ,ko sem napisal; "Hvala je šibki člen ekipe".
Vem, da je mlad in je potencial, ampak trenutno je pač tako.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Trenutno bi bil res najšibkejši član ekipe, takrat pa ni bil. Je pa njegova forma že takrat padala, da sva vsaj nekje enotna.
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Trenutno bi bil res najšibkejši član ekipe, takrat pa ni bil. Je pa njegova forma že takrat padala, da sva vsaj nekje enotna.
smile-1.gif

On slučajno takrat ni bil najšibkejši član. Celo sezono do takrat je močno nihal, že iz prvega v drugi skok, takrat pa se mu je par skokov zaporedoma poklopilo.

Pa ne me narobe razumet, fant je car in upam, da bo dosegel še veliko uspehov, in mislim tud, da bo boljši čez sezono ali dve, ko odraste, oz. postane malo bolj psihično stabilen.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Kaj mislite, bomo v Planici videli kakšen rekord (koliko) in pa kdo bi lahko poletel najdlje?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
Kaj mislite, bomo v Planici videli kakšen rekord (koliko) in pa kdo bi lahko poletel najdlje?
Ne bomo.
Ko jo znova obnovijo, pa lahko upaš.
Itak pa kot ponavadi žirija ne bo pustila skokov čez 220. Več od tega bo le, če jim kakšen "uide".

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Tudi Planiškega rekorda ne bo
wink-1.gif

Že lani je bil najdaljši polet 231 metrov...letos mislim, da bo podobno...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kako vam kaj dela tale prenos? Meni vsakih nekaj minut zablokira in moram stran refreshat. 10/2 linija
smirk-1.gif

BTW, zakaj zdaj gledamo oddajo o slikarju, ko bi morali gledati Planico?!?!?!
shocked-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.