BRAVO NAŠI ORLI!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kam smo pa pršli, da Mišica še mišic ne sme več kazat. Takoj mu težijo z diskvalifikacijo.
jezen.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
"če b mi kdo pred svetovnim prvenstvo reku, da bom 2 posamezni medalji nesu, neb verjel, ampak kaj čmo, tko je"
grin1.gif

Jebiga, haha, hudo, bravo!
cool-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Izjava Prevca po zapletu z dresom:

"Vse skupaj mi je malo zbilo občutke, ampak sam o tem nisem vedel ničesar in če bi res prišlo do diskvalifikacije, ne vem, če bi si upal prikazati iz kontrolne sobe. Moja napaka je bila, da sem slekel dres, še preden sem šel na kontrolo. To novo pravilo so sprejeli na včerajšnji seji, tako da sem bil res kar malo šokiran, ko sem zvedel za to pravilo. Danes sem v tej sobici kar malo 'zašvical'," je po ugodnem razpletu dejal sicer vedno "hladni kot špricer" skakalec in dodal: "Zdajle so mi spet z ramen padli kamni, ampak to se mi zadnje čase ves čas dogaja, tako da stojim vedno na večjem kupu."

smile-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
upam da ga v Planici na ekipni tekmi nebo zamočil, sicer mi je vseeno.

Ma mulo potencial samo preveč niha v formi, sploh ni to fino za ekišne tekme. Se mi zdi da so na svetovnem prvenstvu vsi razen Prevca padli v formi. Eni bolj, drugi manj.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vem, ja. Saj zato malo drezam, ker so ga nekateri tu gor kovali v nebo. So pa res padli v formi ravno pred prvenstom. Edino mišiča vleče vprego naprej.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Bravo
cool-1.gif

Škoda, ker je malo zmanjkalo za stopničke, ampak vseeno super rezultati
cheer.gif

Lepa popotnica za Planico
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne vem a se samo jaz narobe spominjam, ali se dejansko sedaj bistveno bolj premešajo v drugi seriji, kot so se včasih. Tako se mi zdi, da 10 let nazaj, je sicer tu pa tam kak močno izboljšal svojo uvrstitev, ostali pa so ostali bolj ali manj enaki (+-1-2 mesti). Zdaj pa je ogromna razlika med uvrstitvami med prvo in drugo serijo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
nova pravila - nižanja naletov s strani trenerjev, vetrovne razmere. Sicer pa so bile razlike danes res minimalne od sedmega do prvega po prvi seriji in, ko en konkretno odskoči se pozna.

Kako pa kaj "flagship" Hvala BTW?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.