BRAVO NAŠI ORLI!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V bistvu je največji luzer Tepeš, ne vem no, da se niso malo zmenili

Kaj bi se lahko zmenili? Da Tepeš slabše skoči? In potem kaj. Na naletu sta bila še 2. kako se je pa dalo vplivati, kaj bosta tadva naredila?

Tepeš bi bil luzer, če bi slabo skočil, tako pa je naredil enega najlepših poeltov vseh časov.

Pero je izgubil VKG v Skandinaviji.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Malo prej bi prekinil let, ne da ga je neslo na 244

Pač neroden

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa je tebi jasno, da sta bila potem še 2 in bi mi ravno tako lahko danes ostali brez VKG in tudi brez današnje zmage? Si ti sploh tekmo gledal?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.747
113
pri taščici
Pa še brez stopnick kar sem tudi jaz pisal. Sicer pa bo bitki smo vsi generali.
Čestitke vsem športnikom. Upam da bodo uspešni športniki pomagali bolje tržiti prenovljeno Planico, kot tržimo Stožice.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Malo prej bi prekinil let, ne da ga je neslo na 244

Pač neroden

On je car,ti si pa bedak
stupid-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Tepeš se je tudi boril za 3. mesto za mkg.

Prevc je čisto sam kriv, brez problema bi moral poletet 240m glede na trenutno formo pa je očitno zatajil

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Trener Goran Janus pa je dejal, da je to šport. »Čestital sem fantom, to je vse.«

Pri tem stavku bi moralo ostati,vendar pri nas pridejo zmeraj na plano kakšna æefurska posla !lp.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Tepeš je imel nalogo preskočiti Freunda in to je to, opravil je težko nalogo in lahko mu samo čestitamo iz dna srca, pokazal je da je iz pravega testa. Luzer bi bil, če bil slabši od Nemca... Za končni razplet pa je lahko samo Petru žal za kakšno izgubljeno mesto na 30ih preostalih tekmah. Tako kot, žal, Tini, ampak bila je super zabavna zimska športna sezona in hvala obema!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Je pa freund očitno zanič letalec, tak si ne zasluži popolnoma VKG. Upam da bo v prihodnje več poletov in manj skokov, ker več niso zanimivi za gledalce in show

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Pa je tebi jasno, da sta bila potem še 2 in bi mi ravno tako lahko danes ostali brez VKG in tudi brez današnje zmage? Si ti sploh tekmo gledal?

Dejstvo je, da mu je kolega iz reprezentance speljal zmago in vkg.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Je pa freund očitno zanič letalec, tak si ne zasluži popolnoma VKG. Upam da bo v prihodnje več poletov in manj skokov, ker več niso zanimivi za gledalce in show
Pacient. Danes je bil kateri, sedmi? Se pravi naslednjič spustijo današnjih prvih šest, ostali si tako ali tako zanič...
Nabil je Prevca brez Japonske pa z minus 100 točkami... kljub temu, da je zanič letalec...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Dejstvo je to da bi ti moral več hoditi na svež zrak ! Ostani borec za Murgle in pusti normalne ljudi pri miru.Kmalu se bo ačelo motoristična sezona,tako da še malo potrpi
priden.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
@snecer teška, ko pogledaš kdaj je Tepeš že zakrilca ven porinil je teško verjeti, da bi lahko prej sestopil, ob večkratnem gledanju posnetka, se mi zdi, da je imel opcijo potegniti nekje na 250+ tam pa bi preveč zakomliciral stvar. Odločil se je kot se je šel na polno in to je prav. Če Peter lahko za kaj cvili je prva tekma v Oslu kjer so ga za jajca navlekli ostalo je zgolj računanje. Kot je nekdo prej omenil Freund ni bil na Japonskem in tam je bilo nekaj razlike v naš pprid, drugje pa se je poklopilo na njihovo stran.
Saj bodo še naslednje sezone in nove možnosti za zmage.
Vrhunski dogodek vrhunski rezultat, sreča pa sej vemo

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Dejstvo je to da bi ti moral več hoditi na svež zrak ! Ostani borec za Murgle in pusti normalne ljudi pri miru.Kmalu se bo ačelo motoristična sezona,tako da še malo potrpi
priden.gif

O čem je že tema?

Spet vidimo, da če imamo nekateri drugačne poglede, da se takoj začne ad hominem obkladanje.

Stojim za tem, da je Tepeš zaj... svojega kolega, v vsakem normalnem športu se kalkulira, če lahko ekipa pomaga....

Tu so pač pustili, da je skočil za svoj ego.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

priden.gif

O čem je že tema?

Spet vidimo, da če imamo nekateri drugačne poglede, da se takoj začne ad hominem obkladanje.

Stojim za tem, da je Tepeš zaj... svojega kolega, v vsakem normalnem športu se kalkulira, če lahko ekipa pomaga....

Tu so pač pustili, da je skočil za svoj ego.
Tepeš je skočil ravno za 2. mesto,vendar je Petr zamočil ! In Tepeš je skočil pred Petrom in ni moral vedeti da bo Petr zamoču !! Tepeš je hotu bit drugi (2.) !!

A si zadovoljen greva zdej debato v tvojimi možgani !

Ja ko je letu Tepeš v zraku mu je vedeževalka Karin dejala,alo Pero ne bo tolk skoču čez 5 minut ! On pa nazaj ma ko ga šiša bom jest zmagu!
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tepeš bi imel dovolj okoli 230, ne pa da je tišal v dno.

No, je kar je, ti pa lahko sedaj naprej debatiraš in iščeš vzroke v političnih razlogih.

Ne bova prišla skupaj, ne trudi se, ni pa potrebe, da si žaljiv.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tepeš bi imel dovolj okoli 230, ne pa da je tišal v dno.

No, je kar je, ti pa lahko sedaj naprej debatiraš in iščeš vzroke v političnih razlogih.

Ne bova prišla skupaj, ne trudi se, ni pa potrebe, da si žaljiv.

Ja Tepeš je vedel,da sta še dva druga gor in ne bosta tolk skočila,da bi njega prehitela.Ko je ugotovil,da bo šlo okoli 240 je bil že na 200 in takrat bi moral spuščati,ampak ti ne veš da je to zelo zelo nevarno,ker ti si strokovnjak pri vseh področjih ! In vem da s tabo ne bom prišel skupaj in sem tega tudi vesel.In kako ti veš da mogoče pa je kaj spuščal ? Tvoje bluzenje je podlo tako kot večina pisanja na tem forumu. Ti obtožuješ Tepeša za neosvojitev VKG Prevca ?? Očitno si ti eden tistih ki tako delajo z čefurskih poslov ala ganster.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.