Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem zdaj malo dokupil (moja prva krka) asm še čakam če bi kaj padla še dokupim! Čakam tut na gorenje da pride na cca 30 ojrov pa še te kupim! Kaj pa vi ?
Mnenje: cisto solidno (vsaj +20% kapitalskega donosa + 2x dividende po dveh letih, verjetno se vec). Do takrat bi se morale delince opomoci od zadnje korekcije. Daljse kot je obdobje, bolj je to verjetno (enio leto je zelo kratko obdobje za solidno krizo ... prejsnja mizerija iz sredine 2004 se je kar vlekla).
Nikjer seveda ne pise, da imam nujno prav - ce bi videl v prihodnost, bi zmagal na lotu in se ne bi ubadal z ekonomijo
Sam bom malo videl kako bo ta teden ker gorenje se mi zdi dobra investicija! Čeprav se je cena delnice samo malenskot podražila v zadnjih letih skoz je bla okoli 4000-5000 sit zdaj je pa 35 ojrov! bomo videli kako bo!
Mogoče, a malo verjetno (glede pozitivne rasti).
Banke zahtevajo dodatne garancije za lombardna in ostala posojila izplačana v preteklih letih, je pa mogoče malo upanja v tem, da je tudi večina tujih vlagateljev svoje tržne deleže že prodala.
Torej, trend se verjetno ne bo nadaljeval v negativni smeri, lahko pa pride do daljšega mirovanja tečajev s poudarkom na hitrih špekulacijah (danes kupljeno, jutri prodano).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.