BORZA?

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
fantje.. tole je pomoje sam zatišje pred neurjem..

vse razen azije še vedno pada..
zdej čakamo ameriko da odpre.. pa da vidimo..

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
fantje.. tole je pomoje sam zatišje pred neurjem..

vse razen azije še vedno pada..
zdej čakamo ameriko da odpre.. pa da vidimo..

ups... sem prej pozabil dopisati.
Imaš čisto prav - današnja rast ni nujno, da pomeni spremembe stabilizacijo in ponovno rast. Upam sicer, da ni le zatišje pred neurjem a, da pomeni konec padanja se pa ne bi upal trditi.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ma noker... saj ti ni treba dokazovati.

Ma ja, saj vem, no ....
redface-1.gif

Sem mislil bolj v smislu: enkrat bo že bolje !

Drugače pa samo UPAM, da bo čimhitreje tako, čeprav indeksi še vedno ne obetajo ....

Noker

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Vsega je kriva ameriška centralna banka (Fed)!
grims-1.gif

Če se komu še da gledat: http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-515319560256183936&hl=en (The money masters 3,5 ure).

Včeajšnje dogodke na borzah poznate. Citat iz današnjega Dnevnika: "Poleg tega so tudi svetovni trgi kapitala včeraj že začeli kazati znamenja okrevanja, saj je ameriška centralna banka (Fed) pod vodstvom Bena Bernankeja za 0,75 odstotne točke znižala ključno obrestno mero in tako na kapitalske trge že vnesla prepotrebni optimizen"

Jeba.

Ps. Tale post je zrel za svojo temo:)

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Dvomim da bo SBI letos toliko dobil kot lani, prav tako globalno dvomim da bo tako uspešno?!
Lahko pa se motim, kot sem v zadnji dneh, ko sem dvomil da bo samo nekaj dni padca

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Po moje bo še višji! Aerodrom ima zdaj krila, krka ima dobere rezultate pričakuje še več, luka koper bi se tut rada širla zaradi povečanega prometa, gorenje vlaga v ekologijo in v vojsko laško pa čaka na dokončni prevzem! (mnoje razmišljanje)

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
situacija se nekaj popravlja, je zdaj še pričakovati kakšna padanja?
po katerih tečajih se kupuje pri bph trenutnih ali imajo kaj zamude...

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
v tem času, ko je res gneča, se kupuje tudi po višjih... lahko pa ga ti postaviš in kupiš po takšnem, ki ti ustreza (če seveda dobiš
smile-1.gif
)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Maj zdaj pa bo spet nastopil čas pumpanja delnic in zneski bodo spet šli v višave in kje sredi leta spet padec! Spet bodo najbogatejši pravi čas prodali in potem kupili še več preden bo spet raslo in špirala se vrti isto naprej! Tako nekako!

vaginko1

Pripravnik
12. jan 2008
47
0
6
Neki certifikati menda čakajo na vnovčitev pri krki na vrednosto 101 evro kar bi jo menda znalo potisnit na okrog 90 evrov (prebraql na drugem forumu in upam da to niso samo mokre sanje od nekoga) ! Jaz jo čakam na nižji vrednosti kot tudi še par podjetij saj borza pri nas ni samo krka!

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik vaginko1 pravi:
Neki certifikati menda čakajo na vnovčitev pri krki na vrednosto 101 evro kar bi jo menda znalo potisnit na okrog 90 evrov (prebraql na drugem forumu in upam da to niso samo mokre sanje od nekoga) ! Jaz jo čakam na nižji vrednosti kot tudi še par podjetij saj borza pri nas ni samo krka!

hja nekaj se govori ja.... zdej pa ne vem ali skočiti iz vlaka sedaj ali pač počakati....

vaginko1

Pripravnik
12. jan 2008
47
0
6
Zna včasih bit težka odločitev jaz za nalup čakam še malo prodajam pa ne ker denarja trenutno ne rabim
evil.gif

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko1 pravi:

hja nekaj se govori ja.... zdej pa ne vem ali skočiti iz vlaka sedaj ali pač počakati....

Ajde paničarji, hitro v akcijo! Mi bi radi kupovali poceni delnice
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Se bojim da bo še prilika letos....tako da se ti bo še lahko smejalo...
Štos je v tem da je SBI že preveč odvisen od ostalih borz, tako da...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Bi moralo pa kar konkretno pasti da bi lahko rekel da je čas za nakup.

Kdaj boste dojeli da so cene SLO podjetij na borzi prenapihnjene. In to zelo! Zlomilo se bo prej ali slej.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jej, kako si ti pameten !

Seveda se bo sesulo (zlomilo) , sesuli (zlomili) so se že bolje organizirani trgi, predvsem razvitejši. Pa je bilo potem spet bolje. In tako naprej ... vprašanje je le: KDAJ? Mogoče jutri, mogoče čez leto, mogoče ...

To je tako, kot če ti jaz rečem: umrl boš. Zagotovo. (samo ne vem kdaj, in prav je tako).

Noker

p.s. čas za nakup je prav vsak trenutek ali pa nikoli (odvisno ali si optimist ali pesimist. Čakati do svojega 100 -tega leta pa res nima smisla
evil.gif
)

Nazadnje urejeno:

dejan001

Pripravnik
3. sep 2007
363
0
16
mene sam nekaj zanima, npr. da si na trgovalnega nakažam 5000e, naročilo delnic z provizijo pa znese 4000e. Se pravi da mi 1000e ostane na trgovalnem računu. Pa mi potem ta znesek na mojo željo nakažejo na mojega transakcijskega ali pač tam ostane? verjetno nakažejovzamejo provizijo?-katero običajno za nakazilo?

lp