> Kaj pa kaj drugi kupujete in kaj bi kupili če bi imeli kapital (v primeru da ga nimate)?
Mene ni na borzi ze od zacetka poletja, pa me v 2009 se, vsaj kokr zdej kaze, ziher nebo nazaj, pol bomo pa videli. Seveda pa borza ni edina investicija
'Kriza' sploh se ni pokazala zob, pa vsi ze kar pricakujejo dno, hehehe. So funny. Res me zanima kdo bi zdej sel sploh kaj na borzi kupit? In ce slucajno ze, potem zagotovo edino long term nalozbo, torej firme ki bodo cez 20, 30 let se vedno na zemlji v spekulaciji da smo blizu dna. Recmo ala mcdonalds, ne pa neko savo. Pa tudi za tako nalozbo bi najprej pocakal a bodo ZDA sle res totalno v franze al se bodo zmazale ven in splosen izgled situacije ko se vsaj pribliiiiiiiizno pomiri stanje, ne pa tako kot je sedaj ko gre vsak teden nekaj v tri krasne. Pomoje pred pomladjo 2009 sploh vedl nebomo v kasn drek smo padli.
No, seveda ce delas tehnicno analizo grafa in isces podporo in odboj, potem tega seveda ne mores videt. Sej ni niti ene same samcate dobre novice blo zadnje 2 mesca.
Ne razumem zakaj ne biti prisoten na borzi v nekem obdobju ni del moznosti portfelja?? A vam bo denar zgnil v stunfu ce ga neboste obracal v tej ponzi shemi? Hm.. kdo je v teh casih na borzi...
Pac, ce veter ne piha se tud ne gres surfat, se tok manj pa ce prihajajo tsunamiji vsake 3 tedne.
http://www.rgemonitor.com/
lp,
S.