BORZA?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A se komu ljubi preracunat koliko je zapravil nekdo, ki je tukaj na veliko par mesecev nazaj razlagal kako bodo kovine sle samo navzgor , zdaj je pa cudezno utihnil ?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
A se komu ljubi preracunat koliko je zapravil nekdo, ki je tukaj na veliko par mesecev nazaj razlagal kako bodo kovine sle samo navzgor , zdaj je pa cudezno utihnil ?

Kdo?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Kdo?

Ma en, ki je palamudu, da njihovi skladi delajo konstanto 5% na mesec in ne poznajo padca in ga tudi ne bodo v prihodnje...
smirk-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Kdo?

Ma en, ki je palamudu, da njihovi skladi delajo konstanto 5% na mesec in ne poznajo padca in ga tudi ne bodo v prihodnje...
smirk-1.gif

A mogoče tale?

Citat:
Uporabnik andrej24 pravi:
Pozdravljeni!

Podajam vam podatke o ustvarjenem dobicku podjetja Vitaurium Investment Group(www.financiranje.si) investitorjem za zadnje 4 mesece:

-22.6-22.7 4,50%
-22.7-22.8 4,04%
-22.8-22.9 3,97%
-22.9-22.10 4,05%

Lep pozdrav,Andrej Zigon

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Kdo?

Ime mi je uslo iz glave, pa saj niti ni pomembno - gre zgolj za razliko v vrednosti od takrat (zlato je bilo drazje, dolar pa cenejsi).

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Na polovici česa? SBI ne more iti v minus.
evil.gif
Se strinjam, da bomo zelo težko zaustavili to spiralo, saj se napaja z nezaupanjem, ki pa je vedno večje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
KRKA in TS sta po trenutnih cenah čisti KUPI. Škoda, da nimam kapitala na razpolago.
jezen.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Pred malo več kot pol leta pa so za teleokm ponujali eni 400 evrov na delnico sedaj pa to! Po moje bo verjetno še malo pasdalo čeprav po čisti logiki ne vem več kam! Gorenje poceni, KBM poceni krka tut, Delnice laškega sem se že znebil malo pa še čekiram kaj bi še dodal v portfelj. Kaj pa kaj drugi kupujete in kaj bi kupili če bi imeli kapital (v primeru da ga nimate)?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ja jeba je tole. To samo kaže, da tale kriza ni bla včeraj že mimo (kot nekateri mislijo) in posledice šele prihajajo z zamikom. Krka iz 118€ na 50€, Petrol iz 900€ na 250€, Mercator iz 350€ na 160€, Gorenje iz 45€ na 14€, Luka Koper iz 95€ na 22€...
bonk.gif

Tisti, ki so kupoval konec leta 2007 so lepo najebal.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
KRKA in TS sta po trenutnih cenah čisti KUPI. Škoda, da nimam kapitala na razpolago.
jezen.gif

OJA! Hvala enako
wink-1.gif

Zaj pa bi js tud kupu....pa sm ravno nakazal ves prosti keš v ZDA
tongue-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam tako padanje pa ni več normalno saj vsi pravijo kok je gospodarstvo dobro? So pa menda že nekatere borzne hiše znižale provizijo sem na enem forumu malo bral. A pol sta trenutno samo krka in telekom dovolj nizko za nakup al še kaj drugega?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Jaz tudi ne vem kaj bi. Imam 60 delnic od Save in resno študiram, da bi jih prodal. Mislim, da še res nismo dosegli podna in boljše da zdajle dobin xxx €, kot pa čez 14 dni 20% manj. Ko je bila Sava še 450€, so mi borzniki svetovali ne prodat, to je samo začasno
rolleyes-1.gif

Študiram mogoče tudi varianto, da bi prodal čimprej SAVO in kupil takoj nazaj Krko. Kot laik računam, da bo Krka prej predobila nazaj vrednost kot pa Sava. Kaj mislite, da je pravi čas za prodaja in nakup?

Nazadnje urejeno:

kabudi

Zelenc'
9. okt 2007
25
0
1
Jaz ti predlagam da pustiš delnice kjer jih imaš, vzameš kredit in si kupiš avto. Potem počakaš 3 mesce, ga prodaš ter kupiš 1 leto rabljenega.

Resno.

Lp,
kabudi
cool-1.gif

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
> Kaj pa kaj drugi kupujete in kaj bi kupili če bi imeli kapital (v primeru da ga nimate)?

Mene ni na borzi ze od zacetka poletja, pa me v 2009 se, vsaj kokr zdej kaze, ziher nebo nazaj, pol bomo pa videli. Seveda pa borza ni edina investicija
wink-1.gif

'Kriza' sploh se ni pokazala zob, pa vsi ze kar pricakujejo dno, hehehe. So funny. Res me zanima kdo bi zdej sel sploh kaj na borzi kupit? In ce slucajno ze, potem zagotovo edino long term nalozbo, torej firme ki bodo cez 20, 30 let se vedno na zemlji v spekulaciji da smo blizu dna. Recmo ala mcdonalds, ne pa neko savo. Pa tudi za tako nalozbo bi najprej pocakal a bodo ZDA sle res totalno v franze al se bodo zmazale ven in splosen izgled situacije ko se vsaj pribliiiiiiiizno pomiri stanje, ne pa tako kot je sedaj ko gre vsak teden nekaj v tri krasne. Pomoje pred pomladjo 2009 sploh vedl nebomo v kasn drek smo padli.

No, seveda ce delas tehnicno analizo grafa in isces podporo in odboj, potem tega seveda ne mores videt. Sej ni niti ene same samcate dobre novice blo zadnje 2 mesca.

Ne razumem zakaj ne biti prisoten na borzi v nekem obdobju ni del moznosti portfelja?? A vam bo denar zgnil v stunfu ce ga neboste obracal v tej ponzi shemi? Hm.. kdo je v teh casih na borzi...

Pac, ce veter ne piha se tud ne gres surfat, se tok manj pa ce prihajajo tsunamiji vsake 3 tedne.

http://www.rgemonitor.com/

lp,
S.