Citat:
vedno in posvsod so dobri in slabi izvajalci! tako pri podjetjih kot pri fušarjih! da je fušar nevemkako cenejši je fama. lahko je pa zelo dober. jaz imam keramičarja kateri je redno zaposlen drugje (čist druga branža) popoldne pa dela keramiko po hišah. res da pove koliko časa bo rabil in če ti je ok prav če ti ni ti ni. pride, naredi pospravi za seboj... če je treba pripelje še kakšnega s seboj da mu pomaga...
in poznam enega mojstra kateri je delal na črno brez podjetja imel je ekipo... pa je bil 100% boljši kot marsikatero podjetje! tako kvaliteta kot hitrost in zbnanje. pa celo reklamacije je znal reševat....
fušarji imajo tudi zmenjene cene po teh trgovinah... dobijo hude popuste... edino kar je, je to da imajo 22% ddv no ampak na delu pa 0% pa se zgliha
potrebuješ ti malo več razgledanosti! oprosti tako je.
a veš. marsikateremu štromarju, kateri bo na fuš delal popoldne pride en kolega za 200€ naredit meritve... in?
Hud popust je normalno pri vsakem fušarji, ampak še večjega imajo zato podjetja, ki jemlejo precej več kot pa nek fušar. Pa še nekej za 200 kvadratov mal bolj kvalitetnih ploščic je bla razlika kar konkretna.
Tisti, ki pa hodi okol z ekipo in dela čez dan oz vzame nek projekt, pa ni fušar ampak kr obrtnik ki dela brez računa. Fušar je nekje zaposlen in nato v prostem cajtu fuša. Kar je bistveno drugačna scena..
Tudi obrtniki ti kamot dajo nekaj na račun, nekaj na roko. Samo tolko da se opraviči materjal...
Mimogrede ploščice so bile z popustom za našo bajto okol 6 jurjev... Fušarjev superabat za isto sceno je bil čuka in pol dražji. Pa pazi v ceno kvadrata mi šalabajzer ni obračunal še lim, pa še to potem naknadno napačnega, ker nimam enega radiatorja v bajti (povsod talno)...
Ne vem kaj morš bit razgledan... breskrbi da sem poklical več morebitnih izvalcev tudi fušarjev....
Če hočeš ker vem da si iz Kranja pa ti pokažem ponudbe fušarčkov... Enostavno je bil Mikelj cenej. Da ne omenim, da je pršu z ekipo, ki dela samo to in nič druega...
no znan je še pri krušnih pečeh ampak pustmo to. PS ne delam reklame.. Če bi bil pa fušar vsaj čuka cenej bi pa konkretno premislu.. Ko sem dal materjal skupi in delo me je pa Mikelj bistveno cenej pršu.
Pazi niti ni hotu nič na roke, je reku da se ne splača..... Je reku imaš 6 jurev materjala a jest naj ti pa čuka dam na račun... Seveda je bilo pač tako.
V 5 dneh so ble ploščice položene, dva dni so še za fugiranje rabl... pazi ima dva človeka ki samo fugirata...
Skratka pri novih objektih ni variante..
To o katerih pa ti razlagaš o fušarkih ekipah in ne vem čem še... to niso fušarji, ampak ekipe ki delajo na črno prazvaprav podjetja.
Kr se tiče štromarja pa tkole... vem kako zgleda one man band, verjemi mi..
Jest sem bil v enem letu vseljen, vsak mesec me je pršu 600 evrov stroškov najemnine, če bi fušarčke čakal in se prepiral z njimi..
Pr štromu sem jest pršparal 9 čukov ali več, k je fotr naredu.. Vse žice, fidstikala pa sem itak vzel na firmo in je blo kot tax free + rabat. Drugače bi itak vzel Mrgoleta, ker se mam preveč rad, da bi štrom nekemu neznanemu fušarčku prepustil.
Morš pa itak žalt z razgledanostjo...
pa lej si pač razgledan če ti je zdej ego zrasu pa naj bo....
sam da si srečen