Bom pa še jaz: Accord, Mazda6 al BMW 3

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
To !
Pa še šibedah, zakon! Evo, pa imam še en razlog, da vaju obiščem ...:p
smile-1.gif
)

467716-post_slo.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
2009 letnik, slovenski, na avtonetu ga ni vec. Slik se mi ne da dajat gor, ker ga nisem poslikal, kaj pa vem mogoce ga se bom. Drugace pa prid na pivo pa ga bos videl a ne
nahrung002.gif

Kolk dindin?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Čestitke,želim ti veliko užitkov. Drugače je pa mašina iDTEC kar mimogrede pomeni,da ima vtec kljub temu da je dizel
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ja, samo ocitno si ni dobro prebral vseh slabih lastnosti te masine ceprav smo ga opozarjali. Pa se poraba goriva gre v visave.
smile-1.gif
Osebno poznam dva, ki sta kupila, en civica, drug accorda s to masino in ga prodala po preteku garancije.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ja, samo ocitno si ni dobro prebral vseh slabih lastnosti te masine ceprav smo ga opozarjali. Pa se poraba goriva gre v visave.
smile-1.gif
Osebno poznam dva, ki sta kupila, en civica, drug accorda s to masino in ga prodala po preteku garancije.
Jest poznam sebe ko sem imel oba dizla,oziroma enega še imam in nimam nobenih problemov! Vsak avto ima kdaj kakšne izredne stroške ob nenormalni uporabi in če vrabči čivkajo da so japonci narejeni na japonskem najbolj nepokvarljivi,potem nekateri iščejo in ko najdejo se objavi in popljuva po vseh forumih.Tako,da nikoli ni bil lastnik kriv,zmeraj firma ali ne? Tako da prosim no imaš ti neke informacije jaz imam pa dejstva,ki sem jih sam doživel čez 20 let uporabe Honde.Aja poraba pri 1700 kg je realno od 5,5-7 l kar je več je vsakodnevno divjanje ali veliko vožnje po mestu
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Honda pred 20 leti še slišala na za dizla, kaj šele da bi naredila najboljšega.
Ko pa sem včeraj poslušal znanca kako mu gnijeta obe Hondi (ajd tista bingo še nekako razumem ker je stara 18let, ampak da mu je segnil rezervoar ?!) Ampak novejši civic (star cca 10 let)mu pa tudi gnije bolj kot meni pregovorno rjava opelica enake starosti.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Hanzi spet ti gre v nos Honda,ali sem napisal,da sem vozil dizla pred 20-timi leti? Sem pa vozil 2.0 motor ki nabijate kolk olja rabi! Jaz ga nisem nikoli dolival! Pazi nobeden mi ni povedal,imel sem 3 Honde z 2.0 mašino in z vsako sem imel blizu 200000 in v eni 270000.
Zaradi rje nisem nikoli nobene popravljal in bile so stare več kot 10 let. Te pa razumem da imaš Opelico,ker jo nebi imel zastonj.Ko sem menjal accorda je nekdo prijokal k meni na dvorišče z astro l 2005 in se ga je hotel na vsak način znebit,ker mu niti hlajenje in gretje ni delalo kot je treba.Skratka vsi nekaj nabijate da ravno včeraj je povedal prijatelj da je imel ali ima Hondo pa da je najslabši avto,še Dacia je bolša! Lahko ti jih pripeljem na dom za celo Ljubljano AL PA Maribor folka,ki ti bodo povedali,da Honda je avto,ki ga nebi zamenjali za nobenga švaba ! lp.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Vidim, da je mentaliteta hondašev še vedno enaka.
V vednost: avto je še vedno predmet, pa tudi, če je Honda, Bmw ali pa Opel.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Vidim, da je mentaliteta hondašev še vedno enaka.

Imaš ljudi, ki si pač lastijo Hondo (kot OP po tanovem) in hondaše, ki so pač še vedno idi.oti.

Nekatere stvari se očitno nikoli ne spremenijo...
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hysterical-1.gif
najbolj vzdrzljiva masina, ce tako recejo v angliji, potem bo ze ok. aja mimogrede tam jih delajo. da ne bo nesporazumov. kot bi rekel nemski autobild, da je continental najboljsa guma pa celo na alterju ne najdes osebka, ki bi imela rada continental gumo, ali da je vw zakon avto.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Glede na odgovore je razbrati da radi pojejbavate in zmerjate.Lahko vam dam kakšen protiargumen,vendar nima smisla ker gre debata na otročjo raven.
Sam tolk mašine iDTEC ne delajo v Angliji.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Hehe, umirte se. Itak vidm da mi bo avto ocitno v enem mescu zaribal, ker je jajc da vecjega ni, ce berem komentarje tukaj. No danes sem naredil 300km. Voznja mi je vsec, sedezi so mi super, performanse niso dirkaske ampal glede na to da tud jaz nisem fittipaldi mi to ni noben minus. Tempomat sem imel vecino casa na 140 in sem prav uzival. Malo me jezi, ker mi nimamor ne uspe upariti trlefona z avtom. V navodilih pise da pritisnem tipko za govor in recem phone setup - avto pa to razume kot fan speed up hehe. Pa ne jecljam pa tudi anglesko mi kar gre. Sprobano se z dvema drugima glasovoma in vedno je bil fan speed up LOL. Moram se nadgradit karte za navigacijo ampak zaenkrat sem zadovoljen. Naslednji mesec ko mi bo pa masina zaribala al pa vsaj eksplodirala, bom pa poslusal alter znalce in kupil bugattija.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Važno da si ti zadovoljen, saj si sam plačal avto. Se pa itak vedno najde kdo ki ma kaj za pripomnit. Me zanima kje na naših cestah lahko izkoristiš nek hitrejši avto. Same luknje, omejitve, radarji in zasanjani vozniki.
smirk-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ajoj umiri se malo no. Nihce ti nic noce, samo povem pac kako je. Honda, japonci nasploh, so pac znani po dobrih bencinarjih, ne dizlih. Ampak roke na srce z bmwjem je isto. Pa se nekaj, ce nisi bil zadovoljen s hdijem, ki ga lahko japonci vikajo...
evil.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Se pravi, če imaš bluetooth v avtu moraš biri najmanj računalniški inženir, da zadeva deluje tko kot mora. Vsake toliko časa viseti na internetu in iskati posodobitve za opremo v svojem avtu. Pa kje za vraga mi živimo. Bluetooth v avtu mora delovati. Vklopiš bluetooth na avdio napravi in telefonu in ju povežeš simple like that. Ampak očitno se motim.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ajoj umiri se malo no. Nihce ti nic noce, samo povem pac kako je. Honda, japonci nasploh, so pac znani po dobrih bencinarjih, ne dizlih. Ampak roke na srce z bmwjem je isto. Pa se nekaj, ce nisi bil zadovoljen s hdijem, ki ga lahko japonci vikajo...
evil.gif

Kdo pravi, da nisem bil zadovoljen s HDijem. Bil sem, saj sem ga imel 8 let. Samo sedaj sem si kupil 7 let novejši avto, višjega razreda kot je bil Peugeot in sem zaenkrat zadovoljen. Dal sem precej manj avta za avto, kot sem ga nameraval dati, kar pomeni da me tudi ne bo preveč bolelo, če bo karkoli odpovedalo in v najslabšem primeru, če vse skupaj zariba, bom še zmeraj preživel in si lahko kupil drug avto
cheer.gif

Mi je pa avto lep, zaenkrat mi je všeč in s tem je trenutno to to.
pozdrav.gif