Bom pa še jaz: Accord, Mazda6 al BMW 3

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ja pač švaba ima take dizle,da lahko kuriš star olje,ker se delajo dimne zavese.Francozi pa prvič slišim,da delajo dobre avtomobile,ker tudi dim ni preveč okusen,nasprotno sam da se ne zadušiš če si zadaj za njemu.Kako je pa z ctdi in idtec pa verjetno vsi veste ker vam so kolegi povedal.Pri meni ne smrdi popolnoma nič kot bencinar,sicer ne verjamete in se tudi ne bom sikiral.lp
Guinness ti pa ne sprašuj več teh bedakov ker ko omeniš Hondo jim ratajo pike in začnejo podjejbavat.Če te zanima kaj bolj konkretnega pojdi na Honda forum ali pa do mehanika,ki dela z Hondami ter boš vse zvedel in tudi bolj boš pomirjen.Jest sem se sekiral ko sem prvič nabavil Hondo l 1994. Dizla pa vozim 5 let in dela ko šus.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Čeprav a ni nov 1,6 dizel od Honde dobil zadnje čase kar precej nagrad?
ne to so dejali angleži,ker jih oni delajo
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Ja, Honde so zakon. Kvalitetne in zanesljive ter nepokvarljive.Če kupuješ avto je samo nakup Honde edina prava izbira, ker vse ostalo so smeti. Zadovoljen?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Fantje umirite se, kot rečeno izbiral sem med nekako 3 avtomobili. Mazda je kar hitro odpadla (čeprav mi je nova 6 še vedno en izmed najlepših avtomobilov, kar sem jih videl). Bil sem že skoraj na BMW 3, ampak kot rečeno, slučajno sem videl oglas za tole Hondo, šel sem jo pogledat, čisto iz firbca, potem sem jo šel zapeljat, potem sem pa že nakazal denar. Kaj pa vem, mogoče sem naredil bedarijo, ampak ne bom vedel, dokler ne probam a ne. Ravno to mi je všeč, ker je bila ugodna in tudi v najslabšem primeru se ne bom preveč sekiral. Bom pa poročal tukaj gor, koliko motorjev mi bo razgonilo med vožnjo in kolikokrat bom ostal na cesti.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Me zanima kje na naših cestah lahko izkoristiš nek hitrejši avto. Same luknje, omejitve, radarji in zasanjani vozniki.
smirk-1.gif

Marsikje. Tako majhna pa razrita pa tale naša Slovenija spet ni. Je pa res, da je v povprečju kar dobro zdrta ampak da pa nikjer nebi mogel izkoristiti kakšnega močnejšega avta..... dajte ga no srat
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
V konicah jasno zaradi prometa ne gre. Zvečer, zjutraj ali za vikend se pa da marsikje. Prenost močnejši avto je tudi da ne rabiš ravno neke dolge ravnine da se pelješ hitro.

Po lj obvoznici (severni ali južni) se da komot peljat 250, marsikje drugje pa tudi 300 ali več (vrhnika-ljubljana, kozina-divača, divača-sežana, kranj zahod-naklo, pa še marsikje).

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Me zanima kje na naših cestah lahko izkoristiš nek hitrejši avto. Same luknje, omejitve, radarji in zasanjani vozniki.
smirk-1.gif

Marsikje. Tako majhna pa razrita pa tale naša Slovenija spet ni. Je pa res, da je v povprečju kar dobro zdrta ampak da pa nikjer nebi mogel izkoristiti kakšnega močnejšega avta..... dajte ga no srat
grin1.gif
evil.gif

Sicer pa obstaja Raceland, Grobnik tudi ni tako daleč.
Kot so že zgoraj napisali, ni glavna zadeva v optimiranem vozilu, tiščanje in norenje. Je tudi to, da recimo kakšnega naduvanca pustiš zadaj v peti samo s pritiskom na plin.
grims-1.gif
. Drugo pa je, da je vožnja lagodnejša, ni treba prestavljat tako pogosto, itd. Meni je bolj kot moč pomemben navor, ki je v vsakdanji vožnji vedno uporaben.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
V napačno smer gledaš,obrni se naprej in boš videl da je bmw ubistvo zadaj
cheer.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zadnji testi sicer pravijo da je top v tem rangu nova A4, sta pa definitivno oba krepko nad trenutno ponudbo poševnookih, s C razredom (in verjetno tudi novim Passatom) skupaj.
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Hja, če si jap lover potem že, drugače nikakor ne.
wink-1.gif

Nova trojka, sploh touring je top avto.
zmaga.gif

Najbolš je Dacia !! Zakaj verjetno ni pomembno,sej te ne zanima?

Tako kot ti praviš da je trojka najbolša! Ali si sploh peljal konkurenco? Ali je za tebe pomembno samo da se usedeš pa dobro pelješ?
Cena?Poraba?Prostornost?Okvare?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vidim da tisto kar so včasih govorili za hondaše, še danes drži v veliki meri.
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Vidim da tisto kar so včasih govorili za hondaše, še danes drži v veliki meri.
smile-1.gif
Ja res je samo ne vem če misliva oba enako.Tudi za švabska kola so govorili in vsak dan to dokazujejo,da dejansko je res kar govorijo o lastnikih.