Bom pa še jaz: Accord, Mazda6 al BMW 3

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Evo, da ne bom BMW-je samo hvalil, link do teme o problemih z verigo na bmwslo.com
wink-1.gif

http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=94118

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

kolega, si kaj premišljeval o najboljšem iz obeh svetov? Zadnji pogon, vrhunska izdelava, overall kvaliteta; japonski mercedes:

Luksuz

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.433
2.385
113
Pomurje
Edini pravi lexus je hibrid ali pa bencin. Dizel ni bil posrečena kombinacija. Kratki menjalnik in visoka poraba. Pa še kaj se najde.

V Avensisu je bil ta motor, veliko boljša zadeva.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Avtor teme (Hmmm lepše se sliši gospodar teme
evil.gif
) ni nabavil še ničesar, vozil sem dva Accorda in enega bimmerja... Kaj pa vem ja bimmer se morda za promil boljše pelje - kot rečeno nisem Fitipaldi pa tudi na testni vožnji (pa tudi drugače ne) ne izvajam samomorilskih manevrov. Honda mi je bila morda malenkost bolj udobna, ampak težko je biti pameten po 5 km vožnje. Bimmer mi je res všeč ampak me moti slab priokus zaradi verige in to da jih je kot listja in trave. Accord je po drugi strani bolj redek in me zato malo bolj vleče v to smer... Ne vem, v vsakem slučaju moram še kakšen teden počakat potem pa akcija!

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Ej sem ga vozil sicer bencinarja in mi je bil všeč, ni mi bil pa nek presežek. Verjamem, da je zelo kvaliteten avto ampak mi nekako ne sede... pa plus temu sem tudi jaz že večkrat slišal kritike na dizel motor v tem Lexusu.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Accord je po drugi strani bolj redek in me zato malo bolj vleče v to smer... Ne vem, v vsakem slučaju moram še kakšen teden počakat potem pa akcija!

Pa Accord je aktualni model, E90 pa eno generacijo star.

Jaz sem vozil sicer samo E90 in prejšnjega Accorda, pa mi je bila Honda bolj všeč, razen res štorasto izvedenega tempomata, upam da so to popravili z novo verzijo...
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
evil.gif
) ni nabavil še ničesar, vozil sem dva Accorda in enega bimmerja... Kaj pa vem ja bimmer se morda za promil boljše pelje - kot rečeno nisem Fitipaldi pa tudi na testni vožnji (pa tudi drugače ne) ne izvajam samomorilskih manevrov. Honda mi je bila morda malenkost bolj udobna, ampak težko je biti pameten po 5 km vožnje. Bimmer mi je res všeč ampak me moti slab priokus zaradi verige in to da jih je kot listja in trave. Accord je po drugi strani bolj redek in me zato malo bolj vleče v to smer... Ne vem, v vsakem slučaju moram še kakšen teden počakat potem pa akcija!

Samo res primerjas star model bmwja in novega accorda. Pejt enega F30 peljati, bos hitro spremenil mnenje. Vec avtomobilov na cesti pomeni samo lazje (cenejse) vzdrzevanje v prihodnje (in vec sposobnih serviserjev). A za hondo koga poznas ali mislis na uradnega peljati in za komplet diskov dati 1000eur?
confused-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Ma vseen mi je kok je star model, za F30 pa nimam denarja, evo prvi na alterju, ki prizna da si nečesa ne more privoščiti
evil.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
U fak.. če priznaš se ti pol oprosti ... hehe ... res je e90 že star model, tko da je logična odločitev nakup honde ..
tongue-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
evil.gif

Samo res primerjas star model bmwja in novega accorda. Pejt enega F30 peljati, bos hitro spremenil mnenje. Vec avtomobilov na cesti pomeni samo lazje (cenejse) vzdrzevanje v prihodnje (in vec sposobnih serviserjev). A za hondo koga poznas ali mislis na uradnega peljati in za komplet diskov dati 1000eur?
confused-1.gif

Diske sem jaz menjal sam. Kompler diskov in ploščic ATE je pri šel na AC (z popustom) 130 eur. Zamenja ti jih lahko vsak "zavorni mojster", lahko pa tudi sam, ni nič posebnega.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
evil.gif

confused-1.gif

Pa sej ni res, kakšni znalci so tu gor:) Komplet diski+ploščice za accorda je manj kot 250€ na uradnem servisu.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Če je vse napisano v oglasu res, je samo za kupit.
shocked-1.gif
k

Edino, meni je honda karavan grda ko pes ... but thats just me ...
tongue-1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
2008 letnik in testno vozilo - ne razumem, če prodaja avto, ki je bilo kupljeno kot testno vozilo, potem ni 1. amapk 2. lastnik.

Kaj se pa z testnimi primerki dela pa prepuščam domišliji posameznika...