Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
pejt enmu orng osteopatu pa boš rešu problem...
Moram pogooglat, kaj to je sploh. Tnx
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
pejt enmu orng osteopatu pa boš rešu problem...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Aja, pa kineticne trakove sem dobil cez hrbet. Zdaj zgledam, kot sportnik.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Eno vprašanje za znalce. Zadnjih nekaj tednov (zadnje dni vsak dan huje) me muči križ, od blage bolečine pa do takšne, da grem komaj do WC-ja in hodim, kot da me je nekdo nabrisal.., ni pa še na blokada/tramal ravni.
Navadno je nahjuje zjutraj, ko se zbudim...potem se po kaki uri očitno telo malo ogreje in se je (ob bolečini) lažje premikati. Če dolgo stojim ali dolgo sedim tudi začne postopoma stopnjevati bolečina... razmišljam o razlogu za pojav tega, poleg potrebe po ojačitvi trebuha/hrbta... Nikoli imel problemov s križom.
Vsak dan se vozim cca 4 km s kolesom v službo in 4km nazaj, s kolesom z zelo ozkimi gumami, napihnjeno na 5,5 barov, drža je zelo naprej usmerjena, skoraj kot pri specialki. Kolesarske proge in ceste v LJ poznate, na poti prevoziš verjetno kakih 50 grbin v vsako smer. Na kolesu imam vedno ruzak z laptopom in drugimi stvarmi, v položaju kolesarjenja mi teža od ruzaka sloni na križu oz. spodnjem delu hrbta.
Razmišljam ali je lahko to vzrok težav? trde gume na kolesu, grbine, nagnjen naprej in ruzak gor? Ta način prevoza uporabljam slabe dve leti... Danes grem sicer k fizioterapevtu, da me pogleda.