Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Jogi ima res velik vpliv na bolečine v križu, to pa sam vem. Ko so se začele težave s križem, sem kupil trdo vzmetnico Nove opreme (že dolgo ni več, stečaj...), so bolečine izginile. Pomagalo. Potem smo menjali posteljo, vzmetnica neka low budget, so se bolečine spet pojavile.... Sedaj Dormeo jogi, bolečin nimam.
Dormea nisem nikoli imel, imel pa sem žepkaste vzmeti za cca 800 - 1000 € dva jogija od slovenske postelje. Po nekje 6-ih letih sem to vrgel ven. Posedlo, en celo potrgal itd. Garancije 10 let, vendar so bili jogiji po njihovem izpostavljeni UV sevanju. V sobi, ki je obrnjena sever... Stvar je tako ali tako zanič, tako da se nisem mučil, da mi menjajo, kar je raztrgano. Sedaj imam neko peno (ne lateks), jogi je nemški, prodaja en iz Avstrije. Eno leto je preživel. Prodajalec hvali, da bom na njem umrl, po mojih izkušnjah pa dalj kot 5 let ne vzdrži nič. No, mogoče umrem v petih letih.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:Dormeo je pena, ki se bo v 1 letu posedla. Žepkaste vzmeti so na dolgi rok zakon.
Kar ti ustreza, ne meči stran.Citat:
Uporabnik motofrik pravi:Potem že ni slab, če ne boli križ.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Nasvet kam na MR - najraje štajerski konec.