Jaz sem zamenjal grelec in oba termostata, ce ti poka v bojlerju in hitro ugasne lucka potem si poln kamna,ker voda deluje kot hladilno sredstvo da se grelec ne pregreje, s tem pa se voda,segreva, ce pa je kamen okoli grelca pa ta hitro doseze visoko temp in se pac izklopi, jaz sem ponavadi letno cistil kamen okoli bojlerja, ce to znas sam vse zamenjati potem se ti izplaca, odklopi el. Tok, varovalko in nato zapri dovodno del v bojler in nato znami plasticni okvir, iz grelca in tipal znami kable,najbolje da si jih oznacis z nalepkami da bos vedel kasneje kam kaj dati, sploh kabel za ozemljitev, razen ce si se navelical babnice ga pac pozabis dati gor, nato bos potreboval malo kladivce ali nekaj da bos na strani grelca malo ruknil da se ti bo nagnil in bo voda iztekla iz bojlerja, glej da imas bano ker drugace nevem kam bos z 80 litri vode, nato vse zamenjas, na koncu pred vklopom pa sem se jaz z fenom malo kablovje posusil,ker med iztekanjem vode tece po stikalih in ne bi rad imel lightshowa, sicer pa so sedaj tak prazniki in ce bo malo iskrilo ne bo panike,
Pa na prvo tusiranje ne poslji otrok ampak babnico za vsak slucaj
Lp