BMW X6

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Kaj bi bilo, če bi fovšija gorela?
sprasujem se.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
to sem samo čakal...faušija me muči ja
hysterical-1.gif

glej, z svojo plačo bi po slovenskih standardih moral vozit nekaj let starega uvoženega bmw5. Se pravi če me faušija grabi, bi tudi za enega suva skupaj skrampal, pa pač manj jedel in pozimi bil na 18 stopinjah z dolgimi gatami in dvojnimi štumfi.

pač ne vidim druge prednosti pri teh kravah kot šminkarija. jebiga
Edino logično in racionalno razmišljanje. Neumnost je dati zadnje €€€ in še kredit za avto, potem pa za v usta zmanjka... Neumno pa je posploševati nakup velikega močnega avta (pa naj bo to športnik, limuzina ali SUV...) s kratkimi kurci... Če ima nekdo več MIO€ premoženja, naj se po tvojem vozi s Fiat 500 in s tem pokaže kaj? Dolg [censored]? Ali si mogoče lahko privošči avto, katerega je sanjal že od tedaj, ko je vozil original Fiat 500...?
So ljudje, ki se kurčijo, so ljudje, ki tak avto potrebujejo zaradi statusa, službe, poslov, in so ljudje, ki si ga lahko privoščijo, kot ti topli sendvič. Navadi se, niso vsi po tvojem kalupu.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Še ne dolgo tega si se pa norčeval iz mojega cliota. Pa pojma nimaš v katero kategorijo sodim
wink-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
V top gearu so glede x6 napisali nekak tak: BMW inginers finaly found the answer, but they forgot what the question was.
smile-1.gif

Ce ze treba nekega terenca, pol raje kako land cruiser V8, patrol, range rover, ... Vse ostalo je za poziranje oz. Nabiranje ega!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Neumno pa je posploševati nakup velikega močnega avta (pa naj bo to športnik, limuzina ali SUV...) s kratkimi kurci...

malo površno bereš? govoril sem o SUVIH, katerih osnovni namen je šminkarija. o ostalih kategorijah in tvojem nadaljnjem filozofiranju kaj si kdo zakaj lahko privošči nisem niti pisknil

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
da se lahko baba z njim prevaža po mestu. za uporabnost je škodilak erste klase
wink-1.gif
če pa te že zanima uporabnost 500, je bil na korziki za 14 dni z vso kemping opremo s hladilnikom vred. Po kriterijih povprečnega slovenca bi za tak podvig potreboval najmanj pasata karavan

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
od kot ti ideja da je cayene turbo narejen za teren? narejen je za cesto z izgledom terenca. Vsa ta kompanija pa je namnjena predvsem kratkoqurčnežem, ki več ne vedo kaj bi naredili da bi bili opaženi. Ker rabi ga noben

bonk.gif

A je tle spet kakšna fovšija a kaj?
Zakaj pa kratkokurčnežem?
bonk.gif

Zgleda da mu je kak tuaregar, q-sedmaš, cayenar babo odpelal, zdaj jih pa ne trpi
cool-1.gif

pomota. gre se za to da samo pogledaš kaka klientela vozi take avte in ti je vse jasno. V 90% so to mangupi in ženice bogatih možev, v življenju zatirane, si kupijo velika kola da mislijo kako so močne.
Jaz prednosti takih avtov ne vidim. Prostoren ni, ker so enoprostorci in že nekateri karavani bolj. Za športno vožnjo ni, ker so za to športni avti. Za luxuz tudi ni, oz. je samo so temu namenjeni vozi v limuzinski izvedbi, ki so še bolj zmogljivi, ker imajo tono manj. Za teren tudi niso, ker so temu namenjeni terenci in ker jih je škoda.
Luknjaste ceste??? ja pa ja no, kot da smo v zambeziju, ko še šoder cest nimajo. Z vsako limuzino srednjega in visokeg razreda se pelješ čez naše jame kot gospod.
Za kaj pa so potem še drugega kot razkazovanje?

Ja eni se razkazujejo drugi so jim pa fauš. Verjetno nisi ti videl še nobenga takšnega avtomobila v tem rangu, da kritiziraš.

V vsakem primeru je takšen avtomobil luksuz, udoben in varen. In zakaj si ga ljudje ne bi kupili, če imajo možnost.
Ali bi vsi morali vozit clio,p206,punto itd pol se po tvojem dobeden ne bi razkazoval. [censored] ga eni pač imajo €€€€€€$$$$$ in vozijo bmw x6 eni pa nimajo pa vozijo zgoraj omenjene geple.
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Še ne dolgo tega si se pa norčeval iz mojega cliota. Pa pojma nimaš v katero kategorijo sodim
wink-1.gif
Norčeval sem se iz tvojega volana oziroma kriterija za ''odličen'' avto...
priden.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
da se lahko baba z njim prevaža po mestu. za uporabnost je škodilak erste klase
wink-1.gif
če pa te že zanima uporabnost 500, je bil na korziki za 14 dni z vso kemping opremo s hladilnikom vred. Po kriterijih povprečnega slovenca bi za tak podvig potreboval najmanj pasata karavan
Daj ne seri... dva dni nazaj me pobere kolega s novim Fiat 500, sem moral sedež da do konca nazaj, da se z rameni nisva dotikala... še dobro, da ima ročico menjalnika na armaturi... Prostora je bilo pa še za en six-pack, brez hladilnika...

Lahko da je bil Fiat 500 na Korziki 14 dni z vso opremo za kemping in še hladilnikom zraven, samo notri ni bilo nikogar drugega, vsaj večjega od 27cm in težjega od 2kg ne...
bonk.gif

Pasata karavan praviš, [censored] ga, standard se veča, včasih so v hlevih rojevali, danes v porodnišnicah. In včasih so (smo) tudi s Zastavo 750 na morje hodili, cela družina, danes pač ne... razen nekateri na Korziko...
cheer.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
glej če si ti neiznajdljiv hlod, rojen košarkar, ki se za hobi fila z stereoidi, da zasede 1m širine avta, nisem jaz kriv. Pri mojih 185 in puncinih 175, z sedežima v normalni poziciji, ven zmontirano zadnje naslonjalo, noter paše zgoraj omenjeno. Na prvi pogled nemogoče, ampak je šlo. Škoda da nisem slikal.
Potrebe se večajo, imaš čisto prav, ampak še zdaj mi noben ni pojasnil čemu v osnovi služi suv?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
LOOOOL to me spominja na degene v mx-5 in podobno, ko so 2 metra dolgi in spilajo frajerje, sam da se zlozijo v majhno skropucalo. Bravo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
in zakaj nisi šel s škodo ki je verjetno večja na dopust?
evil.gif

pozer jedan.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
lahki bi od atija petko vzel, lahko bi za enak denar kupil rabljen x5 in bil še večji pozer. lahko bi tudi enoprostorca kupil. koji qurac te briga? mene tudi ne zanima zakaj si tup ko čošak. pač si. pozer pa ti je po mami skakal

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Cayenne turbo je pa prou dobr za na teren. Pa nevem sej ni tok večji od Land cruiserja al pa patrola

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
V top gearu so glede x6 napisali nekak tak: BMW inginers finaly found the answer, but they forgot what the question was.
smile-1.gif

Ce ze treba nekega terenca, pol raje kako land cruiser V8, patrol, range rover, ... Vse ostalo je za poziranje oz. Nabiranje ega!
zmaga.gif

ne gre primerjat softiče s hardcore terenci
evil.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Cayenne turbo je pa prou dobr za na teren. Pa nevem sej ni tok večji od Land cruiserja al pa patrola

najprej mora imet primerne gume
smile-1.gif
.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
q5 je dolgcajtn... neka dvignjena 4ka, sploh zalostni je tisti brez led... ,x1 pa še ni nasporedu.