BMW 3er

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
hysterical-1.gif

Audija si mel kakega pri hiši???
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa največ lightšovov, grd je ko satan, pa najmanj prostoren, sploh za prtljago. zmaga NOT

hja kako čuden je ta svet, meni je pa lep
grin1.gif
tud to je bil eden dejavnikov, da sem ga vzel namesto passata ali mondeota

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
kaj pa a4 1.8t limited recimo... 29k€, xenon, tempomat, alu platišča, senzor za luči in dež, mf 4 krak volan, .. nizka registracija - 88kw... s čipom pa rsr pravi da gre na 190konjev... recimo...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
tu sploh nima veze da kloško nabija. in kolko sem sam opazil, na alterju še 1x ni noben pametno svetoval, ker se vsaka debata zaključi z skupno ugotovitvijo, da mora avto imet vsaj 200 km, pit 5 litrov, bit dolg 5 metrov, če je familija v igri še kak meter zraven, lahko je samo švabskega porekla, mogoče še kak japanezer in kia pro ceed.
najbolj zanimivo je da velika večina avtov o katerih debatirajo ni niti od blizu videla, kaj šele kaj več, recimo da bi jih vozila. In to vse skupaj pripelje do ugotovitve, da je tukaj leglo mozoljavcev in idiotov, zato se ta rubrika bere za zabavo, se ne sme resno jemat
wink-1.gif

Saj približno veš od koga pričakovat relativno realno mnenje. Tudi tukaj gor je bilo že par pametnih tem o nakupih avtomobilov ampak gre ponavadi za avtomobile, ki niso atraktivni za tiste, ki drkajo na trojke in podobne popularne avtomobile.

Glede kriterija na alterju se pa strinjam, da je večinoma tako, da je vse pod 180 konjev, mučenje za voznika in okolico. Ampak jebat ga... standardi se višajo, glede na to, da si je vsak drugi uporabnik v preteklosti lastil vsaj nekaj avtomobilov ranga 30k€+

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Glej, wacko, če tebi kaj ne paše, enostavno ne odgovarjaj. Zanimivi zaključki, sicer.
smirk-1.gif

Če mi neb pasal enostavno ne bi odgovarjal.
wink-1.gif

Pa da ne bomo offtopic:

In kaj ste se zdej odločil? Bo padla trojka? Moj predlog je, da kupite malo rabljeno, pa bo itak dovolj ostalo še za novo večjo garažo in A4-ko
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, to so še vse predlogi ...
smile-1.gif

Mene nekako ne mika preveč tale 3er, je namreč že nekaj časa zunaj, nima sploh neke svežine, opremljeni so hudoo bogo, tisti boljši so pa takoj 35+ (ja vejžde
bonk.gif
) ...

Sem peljal passat cc ... super avto, samo kaj, ko je spet ladja ...
wink-1.gif

Za moje pojme bi bilo najboljši kompromis glede na vse te zahteve TOLE , ker je sigurno super avto, ima dovolj opreme, je nov model ... Samo kaj, ko bi se doma radi vozili v audi oz. bmw.
bonk.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Pa ti si res en kekec, o trojki govoriš, kot da je sranje, potem pa prilepiš golfa
stupid-1.gif
.

Aja, seveda je golf boljši, ker ima leder na sedežih.
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
trojkač za 35k ti je
stupid-1.gif
, golf, ki je 2 ligi nižje, za preko 20k pa je zakon? s tem da je trojkač avto, golf pa je vsaj do prejšnje generacije jajca in dvomim da se je z novim kaj drastično spremenilo

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, nisem še nobenega peljal ...

Bi bilo pa zanimivo videt, če je golf, kljub temu, da je "dva ranga nižji", res toliko slabši od aktualne 3jke ...
wink-1.gif
Rabimo eno neodvisno mnenje ...

TO je recimo primer 3jke, ki bi prišla v poštev ... 37 somov, pa še navigacije nima ...
bonk.gif
Meni se zdi to podjebavanje, da ponujajo takšen avto za tak denar ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
A evo, po drugi strani za isti dnar TOLE (isto premium s).

Zdaj pa primerjajmo, v čem bi se za tale denar raje vozili ...

7.jpg

v tem

ali

2.jpg

v tem

???

Pa ne zdaj, da sta to "povsem" različna ranga in da se spet mešajo jabolka in hruške. Poglejmo realno, kaj kje dobimo za določen €.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz bi samo rad, da mi pomagate razčistit določene stvari.
wink-1.gif
V kakšnem pogledu je torej novi 3er za 30+ smotern nakup??

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tole še napišem, potem pa Vam prepuščam besedo.

Saj Mercedes C je tudi krasen in ni drag. Samo kaj, ko spet notri izgleda kot rikša.
bonk.gif

Zdaj mi pa prosim razložite, kaj odtehta pri
5.jpg

7.jpg

proti
5.jpg
,
6.jpg

da sta toliko dražja, hkrati pa sta slabše opremljena?
sprasujem se.gif

So to vozne lastnosti, materiali, motor ... ali drži celo samo ZNAČKA?
sprasujem se.gif

lp

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ok za Insignio ne bom nič rekel ampak Epica?!?!? Že iz slik izgleda plastika takšna da ojoj, ko se pa noter vsedeš pa sploh, da ne omenjam digitalne ure kot v Civicu '88. Sicer pa mi ima osebno 3ka (E90) prijetnejšo notranjost kot pa 5ka (E60).
wink-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Verjetno bomo s slik bolj malo razbrali zakaj je kateri boljši od drugega?