BMW 3er

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
gre za prostornost v potniški kabini, 32 cm, so odlično skrili, kaj ti naj rečem

lahko še kakšno rečem glede 407 SW (eden najbolj bednih in neuporabnih vozil na zemeljski obli.)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
BMW 3, aktualni model, ima zadaj dovolj prostora za noge. Zame družinski avto ni namenjen prevažanju lokalne celice alkajde. Torej se v njem ne bodo znašli štirje kerlci temveč kvečjemu spredaj starša, zadaj pa mulci. Zanje pa je na zadnjih sedežih prostora več kot dovolj. Jaz imam sprednji sedež čisto nazaj pa je zadaj za noge še vedno dovolj prostora (noge najstnika).

Prtljažnik je pri limuzini dovolj globok in dolg (nima rezervnega kolesa), pri karavanu pa je prostora več kot dovolj.

Po logiki nekaterih se avti izpred 15 let ne bi v nobenem primeru uvrščali med "družinska vozila". Bi bili vsi premajhni. Dejstvo je, da so avti postali krepko prostornejši, večji, ljudje pa približno takšni kot že destletja. Vsaj jaz na cestah ne videvam poplave dvometrašev....

Trenutna trojka je po merah verjetno kar blizu prejšnjim serijam Mercedesa serije E. Slednji pa verjetno že ustreza merilom še tako zahtevnega alterjevca, ko ima v mislih "družinsko vozilo". Potem namreč ostane še kvečjemu kakšen kombi.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kater motor imaš ti??

Kaj konkretno pa pomeni to Premium Selection ??

wink-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
2.0d, Kaj pomeni Premium Selection pa ti bo povedal Google. Na kratko so to preverjena, zelo ohranjena vozila z malo kilometri in garancijo enega ali dve let. Prodajajo se pri BMW zastopnikih in samo tam.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pojma nimaš. po alter kriterijih je družinski avto vse kar je v klasi enoprostorcev z 7 sedeži, v extended izvedbi, tako da je zadaj za noge vsaj 1,5m

No saj na alterju tud resno svetujete o nakupu avtomobila čeprav se vsak zdrav uporabnik zaveda, da kloshko spet samo nabija. Še pomnite, ko se je pred slabim mesecem zanimal za laguno? Pa je trivratna pa še nenemški sekret, torej vse, česar zdaj noče
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
tu sploh nima veze da kloško nabija. in kolko sem sam opazil, na alterju še 1x ni noben pametno svetoval, ker se vsaka debata zaključi z skupno ugotovitvijo, da mora avto imet vsaj 200 km, pit 5 litrov, bit dolg 5 metrov, če je familija v igri še kak meter zraven, lahko je samo švabskega porekla, mogoče še kak japanezer in kia pro ceed.
najbolj zanimivo je da velika večina avtov o katerih debatirajo ni niti od blizu videla, kaj šele kaj več, recimo da bi jih vozila. In to vse skupaj pripelje do ugotovitve, da je tukaj leglo mozoljavcev in idiotov, zato se ta rubrika bere za zabavo, se ne sme resno jemat
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Glej, wacko, če tebi kaj ne paše, enostavno ne odgovarjaj. Zanimivi zaključki, sicer.
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
gre za prostornost v potniški kabini, 32 cm, so odlično skrili, kaj ti naj rečem

lahko še kakšno rečem glede 407 SW (eden najbolj bednih in neuporabnih vozil na zemeljski obli.)

lahko poveš kar ti paše, saj smo na forumu, jebat ga saj jaz tudi nebi vozil 407sw, če bi imel neomejeno denarja, tako pa sem za svoj denar dobil definitivno največ

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48

Novaa,
a5 je 3-vratni coupe, jaz iščem 4-vratni sedan.

[/QUOTE]

2 vratni coupe
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

lahko poveš kar ti paše, saj smo na forumu, jebat ga saj jaz tudi nebi vozil 407sw, če bi imel neomejeno denarja, tako pa sem za svoj denar dobil definitivno največ

največ česa?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

največ česa?

opreme, prostora v kabini, (najmanj) km, stekla
grin1.gif
pa tud grd avto ni

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
pa največ lightšovov, grd je ko satan, pa najmanj prostoren, sploh za prtljago. zmaga NOT

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kam ta svet pelje, s sajkekom se strinjam..
shocked-1.gif

Pa bi bil tih, ce ga ne bi zlahtnik imel.. proklet skret od avta..

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
ne, javno boš mi začel pritrjevat: tako sajkek, sajkek ima prav, sajkej je car, sajkek za precednika itd.

pač vidim naprej. prepusti se toku.