Citat:
Uporabnik Matey pravi:
155hp bencinar z 2.0 motorjem pije 6,5? na lokalnih cestah? ne relacije?
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Mene poraba sicer ne obremenjuje (no da je pod 10 na AC že pričakujem), a vendar bi naj bili hondini motorji precej varčni (iVTEC in to, pod 2500 RPM je samo 12 ventilov aktivni, dvoje odmične, ..). Tisti z accordi pravijo, da jim pije 8-9 neko povprečje. Takšno porabo imajo tudi uporabniki poraba.com strani.
Torej bom imel podobno porabo kot na bravotu(103km) in prej unotu (45km). A ključno je, da je preformance boljši.
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Verjetno imajo japonci najbolj varčne bencinske motorje nasploh. pod 8l za avto s 150+ konji in težo 1.5 tone je zelo lep dosežek. Vprašanje, če se sploh splača kupovati dizla, če delaš malo km. V zadnjih serijah so spet dosti delali na ekologiji in s tem pridobili tudi na porabi. Škoda, da se je na ta račun izgubilo nekaj znamenite športnosti (pri accordu recimo ni več type-r modela, novi civic type-r je tudi malo pod pričakovanji,...).
Sam skoraj ne morem verjeti, da ima foter na nissanovem terencu 1.6 115 konjev, popvrečno porabo v zadnjem letu 6.7l/100k,
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz naprimer sem jih. Pa je po mojem mnenju e46 neprimerno slabši. Potniki na zadnjih sedežih nimajo nobenega prostora, avto je oblikovno zastarel in tako naprej...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz naprimer sem jih. Pa je po mojem mnenju e46 neprimerno slabši. Potniki na zadnjih sedežih nimajo nobenega prostora, avto je oblikovno zastarel in tako naprej...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
jaz mislim, da bi tisti ki vozite accorde, morali en mesec vozit e46, in obratno, bimmer fahrerji vozit accorda en mesec...potem bi lahko začeli debatirati o teh dveh vozilih, ampak kolikor sem jaz vozil ta dva avtomobila, je bimmerja užitek vozit skozi, hondo pa samo na začetku, ker po nekaj časa začneš odkrivati zakaj so nemški avtomobili dražji...zatorej tisti ki je vozil oba avtomobila, in še vseeno trdi da je honda boljša, potem res ne vem, kaj ima v mislih z to trditvijo...
u glaunem e46, je eden izmed boljših drivers car-jev v zadnjih 10-ih letih!